Facebook Pixel Sportdog.gr | Η παραδοχή Λάζαρου για την πρόκριση και η... πρόβλεψη για το μέλλον!
Ποδόσφαιρο
| 2017-12-07 22:37:00

Η παραδοχή Λάζαρου για την πρόκριση και η... πρόβλεψη για το μέλλον!

Sportdog Team
Η παραδοχή Λάζαρου για την πρόκριση και η... πρόβλεψη για το μέλλον!

Τι είπε ο άσος της ΑΕΚ μετά την πρόκριση στους 32...

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος παραδέχθηκε με δηλώσεις του στην Cosmote TV ότι το αποψινό παιχνίδι με την Αούστρια Βιέννης ήταν άσχημο από άποψη θεάματος, ωστόσο η Ένωση το διαχειρίστηκε σωστά, πήρε την ισοπαλία και μαζί την πρόκριση.

Παράλληλα, ο Λάζαρος υποστήριξε ότι η Ένωση βρίσκεται στον σωστό δρόμο, αφού έχει παίκτες που θα μείνουν στην ομάδα και θα την βοηθήσουν να πετύχει ακόμα περισσότερα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Σήμερα ήταν το επιστέγασμα της προσπάθειάς μας, λέγαμε ότι θα ήταν απίστευτο να μείνουμε έξω με μια ήττα, ενώ είχαμε πάρει βαθμούς από το φαβορί του γκρουπ και την ομάδα που τερμάτισε στην πρώτη θέση. Αν σχολιάσω το σημερινό παιχνίδι από μόνο του, νομίζω ήταν πολύ άσχημο αλλά είχαμε σωστή τακτική και δεν απειληθήκαμε, εκτός από μια καραμπόλα στο δεύτερο ημίχρονο. Διαχειριστήκαμε το αποτέλεσμα χωρίς να ρισκάρουμε, δίκαια περνάμε στην επόμενη φάση με βάση αυτά που κάναμε τρεις μήνες στη διοργάνωση.

Η ομάδα μεγαλώνει, έχει παίκτες που παίρνουν εμπειρίες, ξέρουν πως να κατέβουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο προπονητής έστησε την ομάδα πολύ καλά, ήρθε το σωστό αποτέλεσμα. Αυτά είναι ενθαρρυντικά στοιχεία για το μέλλον, η ΑΕΚ έχει παίκτες που θα μείνουν εδώ και θα προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags