Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ευχή του Μπίσεσβαρ στον... Παναθηναικό!
| 2017-12-08 13:09:00

Η ευχή του Μπίσεσβαρ στον... Παναθηναικό!

Sportdog Team
Η ευχή του Μπίσεσβαρ στον... Παναθηναικό!

Φοβερές ατάκες του Ολλανδού.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε στη NOVA, για τον εαυτό του, τον ΠΑΟΚ και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ευχόμενος οι πράσινοι να πάνε στην Τούμπα με την καλύτερη δυνατή ομάδα...

Αναλυτικά:

Για την αποβολή του στον αγώνα με την ΑΕΚ: “Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτό. Δεν είμαι υπερήφανος για την αποβολή. Είναι ένα μάθημα αυτό, δεν είμαι τέτοιου τύπου ποδοσφαιριστής και δεν θέλω να το ξανακάνω. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όσους προσβλήθηκαν”

Για την ως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ: “Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα αυτή την περίοδο. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά είχαμε κάποια θέματα στα εκτός έδρας. Στην Ξάνθη πήραμε την νίκη. Είναι σημαντικό που επιστρέφει ο κόσμος μας στην Τούμπα, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι”.

Για τα κεκλεισμένων των θυρών: "Είναι δύσκολο. Πρέπει να είσαι επαγγελματίας, δεν έχεις περιθώριο επιλογής. Είναι διαφορετικό να παίζεις χωρίς κόσμο. Όσο επαγγελματίας και να είσαι θέλεις να ακούς και τον κόσμο. Ελπίζω να μην χρειαστεί να ξαναπαίξουμε χωρίς τον κόσμο μας, δεν είναι καλό για το ίδιο το ποδόσφαιρο".

Για το γεγονός ότι έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα: Το ποδόσφαιρο είναι ένας διαρκής αγώνας. Να κρατήσεις την θέση σου ή να την κερδίσεις. Πρέπει να αποδεικνύεις καθημερινά. ειδικά όταν αγωνίζεσαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Το ποιος θα παίξει στο τέλος το αποφασίζει ο προπονητής.

Για τον πρώτο αγώνα με κόσμο στην Τούμπα την Κυριακή: “Νομίζω ότι ο κόσμος θα δει γκολ και δράση, θα διασκεδάσει. Νομίζω ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο και θα το χαρεί”.

Για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού: "Δεν ασχολούμαι με τα εξωαγωνιστικά προβλήματα. Πολλές ομάδες έχουν ανάλογα προβλήματα. Εύχομαι να έρθει ο Παναθηναϊκός με την καλύτερη δυνατή ομάδα. Θεωρώ ότι έχουν μια καλή ομάδα, αλλά εμείς έχουμε καλύτερη. Ο Παναθηναϊκός πούλησε κάποιους σημαντικούς ποδοσφαιριστές, αυτό δεν είναι καλό για αυτούς. Παρόλα αυτα έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι έχουμε καλύτεροι ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Τόσο εμείς όσο και ο Παναθηναϊκός είμαστε σοβαροί. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα. Πρέπει να σουτάρουμε αρκετά και να κάνουμε ότι χρειάζεται για να πάρουμε την νίκη.

Για το αν ισχύει η δήλωση του ότι είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ: Δεν έχει αλλάξει η απόψη μου. Είμαι χαρούμενος εδώ, και εγώ και η οικογένεια μου. Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ. Δεν έχω τον ίδιο χρόνο ,ε. Ξέρω ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να δείξω ποιος είμαι".

Για το αν σκέφτεται να κουρέψει το μαλλί του εφόσον ο ΠΑΟΚ πάρει το πρωτάθλημα: "Δεν το έχω σκεφτεί, είναι κάτι που θα το δούμε στην πορεία, ίσως το κάνω. Είναι μια δύσκολη απόφαση".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags