Facebook Pixel Sportdog.gr | Σαρωτικές αλλαγές στην Premier League από το 2019
Ποδόσφαιρο
| 2017-12-08 13:16:00

Σαρωτικές αλλαγές στην Premier League από το 2019

Sportdog Team
Σαρωτικές αλλαγές στην Premier League από το 2019

Τι σχέση έχει το... X-Factor;

Τα βράδια Σαββάτου θα αλλάξουν μόλις μπει σε ισχύ το επόμενο deal των τηλεοπτικών δικαιώματων της Premier League από το 2019, ενώ θα υπάρχει live κάλυψη και των 10 αναμετρήσεων, είτε στη Bank, όπως αναφέρει το england365.gr.
 
Στις λεπτομέρειες της συμφωνίας θα φτάνει στα 5 δισεκατομμύρια λίρες και θα έχει στόχο να αποτρέψει ανερχόμενες διαδικτυακές δυνάμεις από τη διεκδίκηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του κορυφαίου πρωταθλήματος, περιλαμβάνονται εφτά διαφορετικά πακέτα.

Ανάμεσα στα όσα θέλουν να πετύχουν τα τηλεοπτικά δίκτυα με τη δύναμη της Premier League, είναι να κοντράρουν σόου όπως το X-Factor και το Strictly Come Dancing, τοποθετώντας ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις στην Prime Time (21:45) του Σαββάτου.

Βέβαια, το συγκεκριμένο σενάριο είναι από αυτά που προκαλούν δυσαρέσκεια στους οπαδούς, από τη στιγμή που θα χρειαστεί να κάνουν μεγάλες αποστάσεις για να βρεθούν στο γήπεδο και σε ώρες που θα προκαλέσουν χάος με τα Μέσα Μεταφοράς...

Ανάμεσα στις καινοτομίες, φαίνεται πως θα είναι και η live τηλεοπτική κάλυψη και των 10 αναμετρήσεων της εκάστοτε ολόκληρης αγωνιστικής, είτε στη Bank Holiday, είτε σε μεσοβδόμαδο πρόγραμμα αγωνιστικής δράσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags