Facebook Pixel Φουλ η ΑΕΚ για τον Χολτσχάουζερ! Πόσα χρήματα ζητάει, τι θέλει ο Χιμένεθ
| 2017-12-08 23:00:00

Φουλ για τη μεταγραφάρα η ΑΕΚ! Με ποιον μίλησε, το χρυσό συμβόλαιο και το μεγάλο κόλπο

Sportdog Team
Φουλ για τη μεταγραφάρα η ΑΕΚ! Με ποιον μίλησε, το χρυσό συμβόλαιο και το μεγάλο κόλπο

Θα παίρνει περισσότερα και από τον Μάνταλο.

Εξελίξεις και στα μεταγραφικά της ΑΕΚ αναμένεται να φέρει η πρόκριση στους «32» του Europa League και φυσικά τα περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας.

Στην Ένωση λόγω και των τραυματισμών των Μάνταλου-Γιόχανσον, εδώ και πολύ καιρό «ψάχνονται« στην αγορά ενόψει Γενάρη και στη σχετική λίστα που έχουν ετοιμάσει, βρίσκεται πολύ ψηλά το όνομα του Ράφαελ Χολτσχάουζερ.

Ο Αυστριακός άσος, που την Πέμπτη το βράδυ πικράθηκε ως παίκτης της Αούστρια από την ΑΕΚ, δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, ενώ και οι άνθρωποι της Ένωσης το διήμερο που πέρασε, εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία τους στη Βιέννη και ασχολήθηκαν περισσότερο με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του sportdog.gr, η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν είναι τόσο εύκολο όσο παρουσιάζεται, καθώς εάν η ΑΕΚ αποφασίσει να κάνει άμεσα κίνηση για την απόκτησή του, θα πρέπει να δαπανήσει περίπου 600.000 ευρώ, που είναι τα χρήματα που ζητάνε οι Αυστριακοί για να τον δώσουν τον Γενάρη, παρότι κινδυνεύουν να τον χάσουν ως ελεύθερο το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Εμπόδιο όμως αποτελούν και οι απαιτήσεις του Χολτσχάουζερ, ο οποίος ψάχνει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα αγγίζουν τις 600.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι αν το πάρει από την Ένωση, αυτομάτως θα τον μετατρέψει ως τον πλέον ακριβοπληρωμένο του ρόστερ μετά τον Λιβάγια (περισσότερα και από του Μάνταλου). Γι’ αυτό λοιπόν και υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για τον 24χρονο μέσο, ενώ ούτε ο Μανόλο Χιμένεθ είναι… ξετρελαμένος με τη συγκεκριμένη κίνηση. Ο κόουτς της ΑΕΚ έχει καλή άποψη για τον Αυστριακό, όμως θα προτιμούσε παίκτη με άλλα χαρακτηριστικά για άμεση προσθήκη.

Η περίπτωσή του πάντως δεν έχει «καεί», ούτε έχει πάει πίσω εκ μέρους της ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε στάση αναμονής και δεν αποκλείεται να γίνει μια κίνηση για να κλείσει για το καλοκαίρι, πάντα με την προϋπόθεση να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις του, καθώς υπάρχει σημαντική διαφορά, που πλησιάζει τις 200.000 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags