Facebook Pixel Sportdog.gr | Με απίστευτο buzzer beater στο 94’ η ΑΕΛ… ξάπλωσε την Ξάνθη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-12-09 16:53:00

Με απίστευτο buzzer beater στο 94’ η ΑΕΛ… ξάπλωσε την Ξάνθη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Με απίστευτο buzzer beater στο 94’ η ΑΕΛ… ξάπλωσε την Ξάνθη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με γκολάρα του Κριζμάν στο τελευταίο δευτερόλεπτο, η Λάρισα πήρε τη νίκη με 1-0.

Οι Ακρίτες ήταν καλύτεροι, έχασαν ευκαιρίες, είχαν δύο δοκάρια με τον Γέντρισεκ, αλλά δεν βρήκαν δίχτυα και το… πλήρωσαν στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, καθώς στο 94ο λεπτό ο Περόνε με εκπληκτική ασίστ (τακουνάκι) έστρωσε στον Κριζμάν που με υπέροχο τελείωμα έγραψε το 1-0.

Η Ξάνθη ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε από πολύ νωρίς να πάρει την κατοχή, ενώ ήταν και η ομάδα που είχε τις καλύτερες ευκαιρίες. Στο 21’ απείλησε με το σουτ του Λουσέρο να φεύγει δίπλα από την εστία, ενώ στο 37’ έφτασε μία ανάσα από το γκολ, όταν ο Γέντρισεκ με κοντινή προβολή σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Μπόζοβιτς.

Ανάλογη ήταν η εικόνα του ματς και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου μπορεί η ΑΕΛ να ισορρόπησε την κατοχή, όμως δυσκολευόταν πάρα πολύ να δημιουργήσει ευκαιρίες. Αντίθετα, η Ξάνθη με τον Γέντρισεκ να αποτελεί μεγάλο μπελά για την άμυνα των γηπεδούχων, έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ. Στο 71’ ο Σλοβάκος πλάσαρε μόλις άουτ εντός περιοχής, ενώ στο 80’ σημάδεψε και πάλι το δοκάρι, όταν ο Λουσέρο τον βρήκε αμαρκάριστο μπροστά από την εστία, με υπέροχη σέντρα από τα αριστερά.

Τελικά, κόντρα στη ροή του αγώνα, στην τελευταία φάση στο 94ο λεπτό, η ΑΕΛ… έκλεψε τη νίκη. Ο Περόνε με υπέροχο τακουνάκι βρήκε εντός περιοχής τον Κρίζμαν και αυτός με σουτ πέφτοντας στο χορτάρι, νίκησε τον Ζίφκοβιτς και έγραψε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ!

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Για να νικήσει η Ξάνθη, θα έπρεπε ο Γέντρισεκ να βρει δίχτυα. Ο Σλοβάκος δεν τα κατάφερε και έτσι έγινε… ήρωας ο Κριζμάν, που σκόραρε στο 94’ και χάρισε τη νίκη στην ΑΕΛ.

Η ΦΑΣΗ: Το γκολ στο 94ο λεπτό είναι σίγουρα η φάση του αγώνα. Ο Περόνε με απίστευτο τακουνάκι βρήκε τον Κριζμάν και αυτός… εκτέλεσε τον πορτιέρε της Ξάνθης.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Δεν ήταν εύκολο το έργο του διαιτητή, Αριστείδη Βάτσιου, και των βοηθών του, Νικόλα Σάββα, Παντελή Σπυρόπουλου. Υπήρχαν πολλές δύσκολες φάσεις, όμως σε γενικές γραμμές τα πήγαν καλά.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Η Ξάνθη ήταν καλύτερη, είχε φάσεις για να βρει το γκολ, είχε δύο δοκάρια, όμως δεν τα κατάφερε και η μπάλα την… τιμώρησε. Στη μία και μοναδική μεγάλη της ευκαιρία η ΑΕΛ βρήκε δίχτυα με την ποιότητα των Περόνε και Κριζμάν.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Η ΑΕΛ πήρε μία τεράστια νίκη για την συνέχεια της σεζόν, καθώς έφτασε τους 17 βαθμούς, στο -1 από την Ξάνθη και πλέον κοιτάει άνετα την συνέχεια. Τα όσα έγιναν όμως στο φινάλε και το επεισόδιο ανάμεσα στον Κούγια και τον Φυντάνη, αναμένεται να φέρουν νέους μπελάδες στην ομάδα.

ΠΑΤΑ ΤΟ:  Δείτε το γκολ της αναμέτρησης σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
 

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας (63' Περόνε), Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Ντέλετιτς, Μασούρας, Αγκάνοβιτς (83' Γιαννιτσάνης), Κρίζμαν, Ναζλίδης.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Σιλά, Ντε Λούκας (87' Σβάρνας), Μελιόπουλος, Λουσέρο, Κίκε (57' Πέτρος Ορφανίδης), Γέντρισεκ, Ρότσε (78' Φασίδης).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags