Facebook Pixel Sportdog.gr | Επική δήλωση Κούγια για Φυντάνη: «Είναι... αντρούκλα, έτρεξα και τον αγκάλιασα» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-12-09 20:36:00

Επική δήλωση Κούγια για Φυντάνη: «Είναι... αντρούκλα, έτρεξα και τον αγκάλιασα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Επική δήλωση Κούγια για Φυντάνη: «Είναι... αντρούκλα, έτρεξα και τον αγκάλιασα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ηλία Φυντάνη.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε μετά το περιστατικό στον αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena, αναφερόμενος στον προπονητή των Θεσσαλών με επικούς χαρακτηρισμούς.

«Η ΑΕΛ θα βρει τον δρόμο της με μένα, με τον Φυντάνη και τα παιδιά που έχουν γίνει μια οικογένεια. Λυπάμαι που το λέω, αλλά αυτοί που θέλουν να μας κάνουν κακό, θα καταλάβουν πως δεν μπορούν. Υπάρχει υγεία στην ομάδα. Εγώ δεν έχω σχέση με τους προηγούμενους ιδιοκτήτες της ΑΕΛ, χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν. Εγώ τον κ. Φυντάνη τον έχω μαζί μου εδώ και 15 χρόνια, σε όλες τις ομάδες που είχα, εκτός από τον ΠΑΣ. Είναι τίμιος προπονητής.

Όταν πήγαν να με καταστρέψουν στην Παναχαϊκή, που μας έστηναν τα παιχνίδια, είπα ότι πρέπει να βρω έναν έντιμο άνθρωπο, που δεν θα μπορούν να τον στήσουν. Είναι.. αντρούκλα κι όταν κάποιος είναι άντρας και σου βρίζουν ιερά πρόσωπα, τη μάνα, τον πατέρα και είσαι αληθινός, θα αντιδράσεις.Τον έβριζαν και ήταν έτοιμος να ανέβει στην εξέδρα και έφυγα τρέχοντας, τον πρόλαβα και τον αγκάλιασα. Κάποιοι παράφρασαν την πραγματικότητα. Ο Φυντάνης είναι σαν παιδί μου και γι' αυτό πάμε και καλά», ανέφερε για το θέμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags