Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες-φωτιά Τζανδάρη για Παναθηναϊκό: «Είχε δίκιο που μας έκραξε ο...»!
| 2017-12-10 10:08:00

Ατάκες-φωτιά Τζανδάρη για Παναθηναϊκό: «Είχε δίκιο που μας έκραξε ο...»!

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά Τζανδάρη για Παναθηναϊκό: «Είχε δίκιο που μας έκραξε ο...»!

Τι σχολίασε σε δηλώσεις του!

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο νυν παίκτης του Παναθηναϊκού και άλλου του ΠΑΟΚ, αναφορικά με το... κράξιμο που έφαγαν οι παίκτες από τον Μαρίνο Ουζουνίδη!

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova ο Φάνης Τζανδάρης, με αφορμή το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας:

Δύσκολη η κατάσταση για τον Παναθηναϊκό και αυτή η ήττα με τον Πανιώνιο στοίχισε πολύ στην ομάδα, αρχικά έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου τι συνέβη στο τελευταίο ματς;

"Και εμείς στεναχωρεθήκαμε πολύ με τον Πανιώνιο γιατί είχαμε ένα καλό σερί μέσα στην έδρα μας, είχαμε πολλές νίκες. Εγώ πιστεύω ότι μας στεναχώρησε πολύ η αντίδραση που βγάλαμε μέσα στο γήπεδο. Δεν είχαμε αυτό το πάθος που βγάζαμε μέσα στην έδρα μας, αυτή τη δύναμη για νίκη, ίσως αυτό έφταιξε και μας επηρέασε τόσο πολύ".

Υπήρξε και μια σκληρή ομιλία από τον προπονητή μετά το παιχνίδι. Τι κρατάτε απ' αυτό. Θεωρείτε ότι ήταν ευθύνη των παικτών αυτή η εμφάνιση; 

"Πρώτα απ' όλα ο κόουτς με το δίκιο του μας έκραξε. Μας είπε τα λάθη και τα σωστά. Κρατάμε ότι θέλει όντως να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να παίρνουμε βαθμούς, θέλει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Εμείς από τη μεριά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να επανέλθουμε στη νίκη".

Έχετε ένα επιπλέον κίνητρο στο ματς με τον ΠΑΟΚ να παίξετε και για τον προπονητή σας;

"Έχουμε κίνητρο κυρίως να κερδίσουμε, γιατί είναι ένα ντέρμπι. Και στα ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός ως μεγάλη ομάδα, πρέπει να κερδίζει αυτά τα ματς. Πιστεύω ότι όλοι παίζουμε για τον κόουτς, όμως υπάρχουν μερικές περιπτώσεις, μερικές Κυριακές που μπορεί να μην παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίζουμε για τον κόουτς. Όλοι όσοι είμαστε εδώ, είμαστε επιλογές του προπονητή, αυτός έχει επιλέξει τους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι, οπότε όλοι παίζουν για τον προπονητή".

Την Τούμπα τη γνωρίζεις πολύ καλά, πρώτο παιχνίδι με κόσμο φέτος, πόσο αλλάζει;

"Αλλάζει πολύ, η έδρα της Τούμπας είναι πολύ σκληρή, δυνατή για κάθε αντίπαλο. Ιδίως τώρα που έχει και κόσμο. Αν είναι γεμάτη θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς γιατί δίνει μεγάλη ώθηση στον ΠΑΟΚ".

Τι εικόνα έχεις σχηματίσει για τον φετινό ΠΑΟΚ;

"Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Σε σημείο που στοχεύει για πρωτάθλημα. Είναι στις πρώτες θέσεις, έχουν κάνει καλές μεταγραφές, έναν καλό σχεδιασμό, έχουν και έναν καλό προπονητή. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι τους για το αν θα το πάρουν το πρωτάθλημα η όχι".

Ξεχωρίζεις κάποιον παίκτη; 

"Έχουν καλούς παίκτες αλλά ο καλύτερος είναι το φιλαράκι μου ο Πέλκας".

Έχει εξελιχθεί περισσότερο απ' ότι περίμενες ή πίστευες ότι θα φτάσει εκεί;

"Πίστευα γιατί ήμασταν μαζί από τις ακαδημίες και πίστευα στο ταλέντο του. Τον βοήθησε πολύ το ότι πήγε και στο εξωτερικό, είδε κάποια πράγματα".

Ποιο είναι το "κλειδί" του ντέρμπι. Πως θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να φύγει νικητής από το ντέρμπι;

"Επειδή είναι ντέρμπι είναι δύσκολο γιατί η ένταση θα είναι πολύ μεγάλη. Αν κάνουμε αυτά που θα μας πει ο προπονητής, γιατί σε κάθε βίντεο μας λέει τα κενά των αντιπάλων. Αν τα κάνουμε πιστεύω ότι θα κερδίσουμε".

Τα προβλήματα του Παναθηναϊκού επηρεάζουν το αγωνιστικό κομμάτι γιατί μέχρι στιγμής έχουμε δει ότι υπάρχει στην άκρη του μυαλού των ποδοσφαιριστών το γεγονός ότι δεν πληρώνεστε στην ώρα σας, ότι δεν υπάρχει ισχυρή διοίκηση; 

"Επηρεάζουν σε έναν βαθμό. Δεν πρέπει όμως να το σκεφτόμαστε αυτό. Το οικονομικό είναι πρόβλημα για όλους αλλά είμαστε εδώ για να κάνουμε τη δουλειά μας. Να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο και να τα ξεχνάμε όλα αυτά. Να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας".

Ιδιαίτερο παιχνίδι για σένα; 

"Ιδιαίτερο ναι. Εντάξει είχα γυρίσει ξανά με τον Πανιώνιο εκεί. Κάθε φορά που γυρίζω εκεί μου αρέσει".

Πριν λίγες μέρες σας δόθηκαν κάτι χαρτιά για τους διακανονισμούς, γίνονται συζητήσεις για το τι θα κάνετε; 

"Μιλάμε μεταξύ μας μέσα στα αποδυτήρια και πιστεύω ότι όλοι θα υπογράψουμε αυτό το χαρτί, για να βοηθήσουμε πρώτα την ομάδα και μετά τους εαυτούς μας γιατί είναι κάτι που θα ωφελήσει και τους δυο μας".

Έκανες και το ντεμπούτο σου με τον Παναθηναϊκό, το περίμενες καιρό. Περιμένεις να πάρεις περισσότερο χρόνο από εδώ και στο εξής; 

"Αυτό ευελπιστώ εγώ από την πλευρά μου. Ο προπονητής κρίνει αν θα με χρησιμοποιεί η όχι. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι μέσα από τις προπονήσεις δείχνω ότι είμαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους έπαιξα με την ομάδα και εύχομαι να υπάρχει συνέχεια".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags