Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλος Σπανός μετά το διπλό του Άρη - «Δεν πουλώ οπαδιλίκι, κατώτερη η εμφάνιση»
| 2017-12-10 19:51:00

Έξαλλος Σπανός μετά το διπλό του Άρη - «Δεν πουλώ οπαδιλίκι, κατώτερη η εμφάνιση»

Sportdog Team
Έξαλλος Σπανός μετά το διπλό του Άρη - «Δεν πουλώ οπαδιλίκι, κατώτερη η εμφάνιση»

Συγχαρητήρια με αιχμές από τον τεχνικό των Θεσσαλονικιών.

Ο Άρης επικράτησε με μεγάλη ανατροπή τη Δόξα στη Δράμα, ο Δημήτρης Σπανός όμως δεν ήταν ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του, στους οποίους έδωσε συγχαρητήρια, παρατηρώντας παράλληλα, ότι η εμφάνιση ήταν κατώτερη του αναμενόμενου. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τη συμβολή του κόσμου και έκανε σχόλιο για τη διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Σπανός:

«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Παρόλο που δεν θέλαμε να ήταν τέτοια η μορφή του. Ίσως περιμένατε από μένα να θριαμβολογήσω, αλλά θεωρώ ότι η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή. Και δεν μας παρασύρει, ούτε το αποτέλεσμα, ούτε τίποτε άλλο. Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα παίζοντας 20 λεπτά καλό ποδόσφαιρο, όπως το έκανε, μπορεί να βγάλει τις φάσεις και να γυρίζει ένα παιχνίδι. Νομίζω ότι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι, σε ένα εικοσάλεπτο καλής απόδοσης στο δημιουργικό κομμάτι από την ομάδα μας.

Αλλά αν εξαιρέσω αυτό το διάστημα σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι είμαι δυσαρεστημένος από την απόδοση της ομάδας. Νομίζω ότι μπήκαμε χωρίς πάθος, ένταση, χωρίς πράγματα που δουλέψαμε όλοι την εβδομάδα. Θεωρώ ότι σήμερα κάναμε μια εμφάνιση κατώτερη του αναμενομένου. Πάντως κάναμε μια μεγάλη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα, κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα. Σε ένα ντέρμπι μόνο και μόνο από την ατμόσφαιρα φάνταζε μεγαλύτερης κατηγορίας. Δεν μπορώ να μην δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια.

Νομίζω ότι έκαναν το αυτονόητο και αν είχαν μπει έτσι από το ξεκίνημα θα γινόταν πιο εύκολα δικό τους. Εδώ θέλω να πω το εξής. Δεν θέλω πουλήσω ούτε οπαδιλίκι, ούτε τίποτα. Αυτό που έγινε σήμερα από τον κόσμο, είναι ένα δείγμα τι είναι αυτή η ομάδα. Πρέπει να καταλάβουμε πού είμαστε όλοι μας και να μη δίνουμε δικαιώματα», είπε αρχικά.

Για τη διαιτησία, είπε: «Αν θέλετε να μιλήσω από τη δική μου την πλευρά είναι επιλήψιμο το γκολ του Διαμαντόπουλου που ακυρώθηκε. Αλλά όταν ήρθα την πρώτη μέρα, θεώρησα ότι είναι αδιανόητο ο προπονητής του Άρη στην Football Leagua να μιλάει για την διαιτησία. Θα δω το παιχνίδι στο βίντεο, ίσως να έχετε δίκιο, ίσως να έχω εγώ. Θεωρώ ότι είναι μια διαιτησία που δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα».

Για τις φάσεις που διαμαρτύρεται η Δόξα για αποβολές σε Μπούρμπο και Παυλίδη: «Με την ίδια λογική μπορεί να είναι καθαρό και το γκολ του Διαμαντόπουλου. Άρα με υποθέσεις δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Όταν μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο δεν προδίκαζε τίποτα ότι θα γυρίζαμε το ματς».

Για το ξεκίνημα του Άρη στο πρωτάθλημα: «Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να δω το μέλλον. Κοιτάζω το άμεσο μέλλον. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια εξαιρετική ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ και δεν πρέπει να μας ξεγελάει το γεγονός ότι έχασε από την Παναχαϊκή. Πρέπει να ασχοληθούμε μόνο με τον ΟΦΗ. Εμείς κάθε φορά παίζουμε έναν τελικό για να βγούμε κατηγορία».

Για την αλλαγή εικόνας του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο, είπε: «Για 15-20 λεπτά η ομάδα ήταν υποφερτή. Έδωσαν μεγάλη ώθηση και ο Πλατέλλας και ο Παυλίδης. Και δεν θέλω να περιαυτολογήσω για τις αλλαγές».

Για το κακό πρώτο ημίχρονο, απάντησε: «Τελικά δεν ξέρω πώς να λύσω το πρόβλημα. Σήμερα ίσως να φάνηκε περισσότερο το πρόβλημα από τις άλλες φορές. Σήμερα μπήκαμε σα να ήμασταν φοβισμένοι. Ο Άρης δεν πρέπει να το κάνει αυτό κόντρα σε κανέναν αντίπαλο στην Ελλάδα. Από εκεί ξεκινάμε και εκεί τελειώνουμε. Δεν είναι τακτικό, δεν είναι αγωνιστικό, δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης. Μια ομάδα που τρέχει μέχρι το 90'. Είναι παράδοξο».

Για τη ρίψη κροτίδας στο φινάλε: «Δεν μπορούμε να πω κάτι, για κάτι που δεν είναι σωστό. Ο κόσμος μας είναι για άλλα πράγματα. Να μας συμπαραστέκεται, όπως έκανε σήμερα και όπως θα κάνει στο μέλλον. Είναι κάποιο παιδί που έσφαλε και πρέπει να περιφρουρήσουν λίγο οι υπόλοιποι την κατάσταση».

Για το αν η νίκη αυτή ήταν μισή άνοδος: «Αν μου λέγατε ότι θέλει έξι - επτά ματς το πρωτάθλημα ίσως να σκεφτόμασταν ότι είμαστε κοντά στην άνοδο. Έχουμε παίξει μόλις το ένα τέταρτο των αγώνων. Δεν μπορούμε να πούμε ότι τελείωσε το πρωτάθλημα. Όποιος το κάνει, κάνει κακό στην ομάδα και στον εαυτό του. Εγώ θέλω να πω μόνο νίκη στο κάθε επόμενο παιχνίδι»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags