Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν τους... βλέπει η Σίτι! Νίκησε στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και έφυγε στο +11! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-12-10 20:26:00

Δεν τους... βλέπει η Σίτι! Νίκησε στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και έφυγε στο +11! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν τους... βλέπει η Σίτι! Νίκησε στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και έφυγε στο +11! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν πιάνεται το "τρένο" του Πεπ Γκουαρντιόλα!

Δώστε της από τώρα το πρωτάθλημα! Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 μέσα στο "Όλντ Τράφορντ" και πλέον πρέπει να συντελεστεί ένα μικρό θαύμα για να χάσει τον φετινό τίτλο.

Οι "πολίτες" ήταν πολύ ανώτεροι της συμπολίτισσας και στο 43' προηγήθηκαν με τον Σίλβα. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο χωρίς να έχει απειλήσει, κατάφερε να ισοφαρίσει στην πρώτη της αξιόλογη προσπάθεια στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Ράσφορντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να βγάλει περισσότερη ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο, όμως ένα τραγικό διώξιμο του Λουκάκου έδωσε την ευκαιρία στον Οταμέντι να κάνει το 1-2 στο 54'.

Η γηπεδούχος πίεσε για την ισοφάριση και στο 84' έχασε μοναδική ευκαιρία για να πάρει τον βαθμό. Ο Λουκάκου βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή, σούταρε, αλλά ο Έντερσον προέβη σε μια εξωπραγματική απόκρουση, ενώ στην συνέχεια είπε "όχι" και στον Μάτα.

Το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος με την Σίτι να φτάνει τις 15 νίκες σε 16 αγώνες και να αποσπάται με 11 βαθμούς από την δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags