Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Κωνσταντίνου για Θεοδωρόπουλο!
| 2017-12-11 10:35:00

Αποκάλυψη Κωνσταντίνου για Θεοδωρόπουλο!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Κωνσταντίνου για Θεοδωρόπουλο!

Τι είπε για το σημερινό ραντεβού με τους παλαίμαχους;

«Εγγυητή του πλάνου», χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο!

Αναλυτικά είπε στον ΣΠΟΡFM 94,6 ότι «Το σχέδιο αναλύεται ώστε να μαζευτούν παλαίμαχοι από όλες τις εποχές ώστε να έρθουν οι ποδοσφαιριστές που έχουν δοξάσει τον Παναθηναϊκό και με το πλάνο του κυρίου Θεοδωρόπουλου στις 2 το μεσημέρι και να δούμε πως όλοι μπορούμε να υλοποιήσουμε το πλάνο του.

Δεν θα ήθελα να επεκταθώ. Ο κύριος Θεοδωρόπουλος θα ήθελα πει με δικά του λόγια το πλάνο του. Ένα και μπορεί να δημιουργήσει παρερμηνεία. Να περιμένουμε ως το μεσημέρι καθώς τότε θα είναι όλα στην επικαιρότητα».

Για το ποιοι θα είναι εκεί: «Σίγουρα θα είναι ο Μίμης Δομάζος με τον Αντωνιάδη. Σίγουρα θα είναι ο Καραγκούνης. Περιμένουμε να έρθουν Μπασινάς, Παπαδόπουλος και Τάκης Φύσσας και Γιούρκας Σεϊταρίδης. Η ζωντανή ιστορία του Παναθηναϊκού θα είναι στο γήπεδο».

«Θα είναι εγγυητής πλάνου. Να δώσει κάποιο όραμα στον κόσμο που θέλει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Να υπάρξει συσπείρωση. Πρέπει όλος ο κόσμος της ομάδας να έρθει να στηρίξει την προσπάθεια. Τα βαριά πορτοφόλια πρέπει να βάλουν μεγάλο ποσό για να βγει η ομάδα από τα δύσκολα. Ο κόσμος πρέπει να δει ότι τα βαριά πορτοφόλια είναι κοντά στην ομάδα για να στερηθούν ένα όχι μεγάλο ποσό, να στερηθούν τους καφέδες τους για να βγει ο Παναθηναϊκός από αυτή την κατάσταση. Ως τώρα δεν υπήρχε κάποιος με προσωπικότητα να εγγυηθεί τα χρήματα που θα μπουν.

Αυτή την εβδομάδα θα κριθούν πολλά για τον Παναθηναϊκό. Έχουμε δύο συναντήσεις την Τετάρτη στην Ελβετία και στην Αθήνα. Αυτοί οι άνθρωποι αν δεν συναινέσουν υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα. Θα μιλήσουμε με τους παίκτες, τους πιστωτές. Αν μπορέσουμε να τους πείσουμε τότε και με την προσθήκη που θα υπάρξει προλαβαίνει ο Παναθηναϊκός να σωθεί και να ξεκινήσει μία καινούργια εποχή».

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη: «Επειδή γράφτηκε ότι εγώ θέλω να φύγει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Εγώ δεν θέλω να φύγει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ποτέ δεν θέλησα κάτι τέτοιο. Δεν είμαι προπονητοφάγος. Είμαι υπέρ των παικτών και των ποδοσφαιριστών. Έχω υπάρξει ποδοσφαιριστής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags