Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελάθηκαν στην Κέρκυρα με το γκολ του Κονέ - «Δίκαια στην κορυφή η ΑΕΚ»
| 2017-12-11 22:10:00

Τρελάθηκαν στην Κέρκυρα με το γκολ του Κονέ - «Δίκαια στην κορυφή η ΑΕΚ»

Sportdog Team
Τρελάθηκαν στην Κέρκυρα με το γκολ του Κονέ - «Δίκαια στην κορυφή η ΑΕΚ»

Οι νησιώτες αναγνώρισαν την ανωτερότητα της Ένωσης.

Στην ατυχία στο αυτογκόλ του Γιαννακόπουλο απέδωσε την ήττα της Κέρκυρας από την ΑΕΚ ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο τεχνικός των Φαιάκων, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, υποστήριξε πως οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται δίκαια στην κορυφή και δήλωσε σίγουρος πως η ομάδα του θα έχει καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση και καλή επιτυχία για τη συνέχεια. Ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που τα πάει καλά τόσο εντός όσο και εκτός. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους και είχαμε την πρώτη φάση με τον Επστάιν, όμως στην πρώτη φάση της ΑΕΚ δεχτήκαμε γκολ. Δώσαμε τη μάχη μας, δεχτήκαμε ένα όμορφο γκολ από τον Κονέ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αλλαγές και προσπαθήσαμε να διορθώσουμε πράγματα όμως δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ γιατί είχαμε κακή αντίδραση και δεν απομακρύναμε την μπάλα. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε τις φάσεις μας και τελικά πετύχαμε ένα γκολ. Κοιτάμε την επόμενη μέρα και θα δώσουμε τη μάχη μας για να πάρουμε τη νίκη στο τελευταίο ματς και μετά να πάμε με ηρεμία για να δούμε τι θα κάνουμε στις μεταγραφές και από εκεί και πέρα να παλέψουμε για την παραμονή».

Για την απουσία του Τουράμ και για το εάν η ΑΕΚ βρίσκεται δίκαια στην πρώτη θέση: «Δώσαμε μάχη για να κρατήσουμε τον Τουράμ. Η Κέρκυρα δεν έχει τη δυνατότητα να φέρνει τέτοιους παίκτες εύκολα. Είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής αλλά δυστυχώς δεν τον έχουμε βάλει ακόμα στο γήπεδο. Προσπαθούμε να βάλουμε σιγά-σιγά και τον Νούνες στο γήπεδο. Και με τις επιστροφές των παικτών και με τις προσθήκες πιστεύω ότι θα αλλάξει πολύ η εικόνα μας.

Η ΑΕΚ είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και βρίσκεται δίκαια στην κορυφή. Βγάζει πάντα πάθος στα παιχνίδια της και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Βλέπουμε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει αυτό το ότι ξέρουμε τον πρωταθλητή από τον Οκτώβριο. Μακάρι να πάει έτσι το πρωτάθλημα γιατί το αμφίρροπο φέρνει πίσω τον κόσμο και το έχουμε μεγάλη ανάγκη αυτό»  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags