Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Χιμένεθ για μεταγραφές - Ποιον παίκτη αποθέωσε
| 2017-12-11 22:39:00

Αποκάλυψη Χιμένεθ για μεταγραφές - Ποιον παίκτη αποθέωσε

Sportdog Team
Αποκάλυψη Χιμένεθ για μεταγραφές - Ποιον παίκτη αποθέωσε

Πολύ ενδιαφέρουσες οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν... κρύφτηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Κέρκυρας, στην οποία τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές, αφού το ρόστερ που έχει στα χέρια του δεν επαρκεί για τρεις διοργανώσεις. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η Ένωση έχει ανάγκη να αποκτήσει έναν "αντι-Γιόχανσον".

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός έκανε ξεχωριστή μνεία στον Μιχάλη Μπακάκη, τον οποίο αποθέωσε για την ικανότητά του να αγωνίζεται σε πολλές θέσεις.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για την άνεση που είχε η ΑΕΚ στο να πάρει το ματς: «Είμαστε σχεδόν ένα χρόνο που δείχνουμε ότι έχουμε χαρακτήρα νικητή ανεξάρτητα από το αν δεν βγαίνουν όλα τα αποτελέσματα. Οι ποδοσφαιριστές ήταν πολύ κουρασμένοι και δεν ήταν εύκολο. Με τόσους τραυματισμούς έχουμε ένα ρόστερ πολύ μικρό για τρεις διοργανώσεις. Σήμερα νιώθαμε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε για να διατηρηθούμε στην 1η θέση. Σε σχέση με άλλα ματς, μετά από ένα καλό παιχνίδι στην Ευρώπη, αντιδράσαμε καλά».

Για τις αλλαγές διατάξεων και τακτικής κατά την διάρκεια των αγώνων: «Στα προβλήματα πρέπει να μην κάνουμε παράπονα αλλά να βρούμε λύσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αν και δεν μου αρέσει να αναφέρομαι σε συγκεκριμένους παίκτες, είναι ο Μπακάκης που κάνει καταπληκτική σεζόν και βοηθάει την ομάδα όπου κι αν του ζητηθεί! Θα προτιμούσα να έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου για να παίξω και το σύστημα που θέλω, αλλά με τους συνεχείς τραυματισμούς δεν είναι εφικτό. Αυτές οι λύσεις γίνονται εύκολες μέσα από την δουλειά που κάνουν οι παίκτες μου».

Για το εάν έχει άγχος για τις μεταγραφές: «Ξέρω πως μία σύγχρονη διοίκηση δεν πρέπει να μένει στάσιμη και να βρίσκει λύσεις συνεχώς. Το καλοκαίρι χρειάστηκε να αλλάξουμε σύστημα σε σχέση με το περσινό και υπήρχαν κάποιοι παίκτες που δεν ταίριαζαν στο σύστημα. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Λυμπερόπουλος όσο και οι υπόλοιποι ψάχνουν λύσεις για να βελτιωθούμε. Αν θέλουμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα θα πρέπει να ενισχυθούμε κάπως γιατί έχουμε 15-16 ποδοσφαιριστές διαθέσιμους. Εγώ σε κάθε ματς έχω τρεις αλλαγές, δεν μπορώ να κάνω δέκα και σήμερα τις έκανα για να ξεκουράσω κάποιους ποδοσφαιριστές».

Για τον αν ψάχνει παίκτη για να δίνει ανάσες στον Σιμόες: «Ο Κονέ έκανε ένα καλό παιχνίδι. Όταν υπέγραψε αυτοί που τον ήξεραν περισσότερο πίστευαν ότι μπορεί να μας βοηθήσει. Δούλεψε σκληρά και θυσίασε τον εαυτό του για να βελτιωθεί και πλέον επειδή τον ζω, σήμερα έκανε ένα καλό παιχνίδι, έβαλε ένα υπέροχο γκολ αλλά μπορεί ακόμη περισσότερα πράγματα. Η φανταστική δουλειά που έκανε το δίδυμο Σιμόες-Γιόχανσον και τώρα Σιμόες-Γαλανόπουλος, θα πάρει βοήθεια από τους Κονέ και Αϊντάρεβιτς. Νομίζω ότι θα πρέπει να ψάξουμε ένα παίκτη που θα μπορεί να αντικαταστήσει, αν και είναι δύσκολο, τον Γιόχανσον».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags