Facebook Pixel Sportdog.gr | Άνω-κάτω τον ΠΑΟΚ τέσσερις παίκτες του - Τρελαμένος Μίχελ, ποιους τελειώνει
| 2017-12-11 23:30:00

Άνω-κάτω τον ΠΑΟΚ τέσσερις παίκτες του - Τρελαμένος Μίχελ, ποιους τελειώνει

Sportdog Team
Άνω-κάτω τον ΠΑΟΚ τέσσερις παίκτες του - Τρελαμένος Μίχελ, ποιους τελειώνει

Τρέχει και δε φτάνει ο Σλοβάκος, τρελή χασούρα για την ΠΑΕ.

 

Δεν είναι και μικρός ο αριθμός των τεσσάρων ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο δυναμικό του ΠΑΟΚ, για διαφορετικούς λόγους βρίσκονται ουσιαστικά εκτός ομάδας και συνολικά τα ετήσια συμβόλαιά τους κοστίζουν στον Δικέφαλο του Βορρά περίπου 1,2 εκ. ευρώ!   

Ο λόγος για τους Μάριν Λέοβατς, Ζέλικο Μπρκιτς, Ντοριάν Λεβέκ και Δημήτρη Κωνσταντινίδη, που  δεν υπολογίζονται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και αν μπορούσαν στον ΠΑΟΚ θα έλυναν τα συμβόλαιά τους… χθες! Τα πράγματα όμως ούτε εύκολα είναι ούτε απλά, ειδικά για τους δύο από τους τέσσερις!

Ο Μάριν Λέοβατς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 και το συμβόλαιό του προβλέπει ετήσια αποζημίωση 500 χιλιάδων ευρώ. Οι σχέσεις του Κροάτη με τον ΠΑΟΚ ωστόσο είναι τεταμένες από την Κυριακή λόγω των δηλώσεων του ποδοσφαιριστή σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, με τις οποίες διέψευσε τους ισχυρισμούς του Ραζβάν Λουτσέσκου για αδυναμία του Λέοβατς να αντέξει την πίεση. 

Από χθες ο 29χρονος μπακ προπονείται μόνος του και «ψάχνεται» να φέρει πρόταση για να αποχωρήσει από την Τούμπα θέλοντας να κερδίσει μία θέση στην Εθνική Κροατίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί και μία συμβιβαστική λύση μεταξύ Λέοβατς και ΠΑΟΚ, δηλαδή οι δύο πλευρές να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους!

Αν για τον Λέοβατς είναι πιθανό να βρεθεί ομάδα που θα καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ, έστω και αν αυτή είναι χαμηλή, για τον Ντοριάν Λεβέκ κάτι τέτοιο μοιάζει αδύνατο αφού εκτός του ότι ο Γάλλος αμυντικός έχει μία μόνο συμμετοχή στη φετινή «καρτέλα» του, θα μείνει εκτός δράσης για τρεις ακόμα μήνες λόγω της εγχείρησης στην υποβλήθηκε χθες στην πατρίδα του για να απαλλαγεί από… παλαιότερους τραυματισμούς.

Έτσι ο 28χρονος μπακ θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν στην Τούμπα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν εκτός και αν ο ΠΑΟΚ του πληρώσει μέρος ή το σύνολο του συμβολαίου του που απομένει (μέχρι το 2020) και το οποίο του αποφέρει περίπου 200 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο!

Για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη τα πράγματα μάλλον είναι καλύτερα, αφού ο μάνατζέρ του, Μπρούνο Τσιρίλο, φαίνεται να έχει ήδη δεχθεί προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού (υπάρχουν φήμες για ενδιαφέρον από Ολλανδία και Βέλγιο) για τον 23χρονο αμυντικό που «πληρώνει» την ανάρτησή του κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. 

Το συμβόλαιο του Κωνσταντινίδη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019 και προβλέπει ετήσια αποζημίωση 150 χιλιάδων ευρώ, με το πιθανότερο να είναι πως το νέο έτος θα τον βρει εκτός Τούμπας, με τον ΠΑΟΚ να τον παραχωρεί με μεταγραφή αλλά να διατηρεί ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης.

Η πιο δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Ζέλικο Μπρκιτς, που είναι εκτός ομάδας από τον περασμένο Ιούνιο αλλά από τότε μέχρι τώρα παραμένει κανονικά στο ασπρόμαυρο payroll και μάλιστα πληρώνεται… αδρά αφού το συμβόλαιό του που τελειώνει το 2019 του αποφέρει περίπου 400 χιλιάδες ευρώ ετησίως!

Τα προβλήματα που κρατούν τον Σέρβο στον ΠΑΟΚ είναι πολλά. Ο 31χρονος γκολκίπερ ταλαιπωρείται κατά διαστήματα από ένα σοβαρό πρόβλημα στη μέση, το… βιογραφικό του δεν μπορεί να προσελκύσει καμία σοβαρή ομάδα και δεν είναι κάτοχος ευρωπαϊκού διαβατηρίου, κάτι που θα «τραβούσε» υπό προϋποθέσεις το ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων της Serie B, λόγω της παρουσίας του σε Ουντινέζε, Σιένα, Κάλιαρι και Κάπρι! 

Υπάρχει βέβαια και το… ιδανικό για τον ΠΑΟΚ σενάριο ο Μπρκιτς να αποφασίσει να… κρεμάσει τα γάντια του, αλλά οι 750 χιλιάδες ευρώ που έχει να παίρνει από τους Θεσσαλονικείς μέχρι τον Ιούνιο του 2019, θα τον κάνουν ιδιαίτερα… σκεπτικό για να πάρει αυτή την απόφαση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags