Facebook Pixel Sportdog.gr | Μας... κούφανε ο Κονέ: «Προτιμούσα δυσκολότερο αντίπαλο από την Ντιναμό»!
| 2017-12-11 23:03:00

Μας... κούφανε ο Κονέ: «Προτιμούσα δυσκολότερο αντίπαλο από την Ντιναμό»!

Sportdog Team
Μας... κούφανε ο Κονέ: «Προτιμούσα δυσκολότερο αντίπαλο από την Ντιναμό»!

Τί εννοεί με την... περίεργη δήλωσή του ο μέσος της ΑΕΚ;

Ο Παναγιώτης Κονέ προκάλεσε απορίες στις δηλώσεις του στη Nova μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Κέρκυρας, καθώς υποστήριξε ότι προτιμούσε η ΑΕΚ να κληρωθεί με δυσκολότερο αντίπαλο από τη Ντιναμό Κιέβου στο Europa League!

Ωστόσο, ο έμπειρος μέσος εξήγησε τι εννοούσε, επισημαίνοντας ότι μια πιο ισχυρή ομάδα θα έπαιρνε αυτόματα τον τίτλο του φαβορί και θα βοηθούσε την ομάδα του να μην επαναπευτεί και την... πατήσει όπως πολλές ελληνικές ομάδες στο παρελθόν.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του: 

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα: «Καλά βγήκε από άποψη τρεξιμάτων, θέλαμε τη νίκη, ξέραμε ότι μετά από μεγάλες προκρίσεις η ΑΕΚ πάντα σκόνταφτε στο επόμενο ματς. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί, σκοράραμε νωρίς, μετά το τρίτο γκολ θέλαμε να ελέγξουμε λίγο το ρυθμό γιατί είμαστε κουρασμένοι. Αυτή η νίκη είναι σημαντική για τη συνέχεια γιατί θέλουμε να είμαστε πρώτοι. Η συγκέντρωση είναι πολύ σημαντική, θέλαμε τη νίκη γιατί δεν θέλαμε να μείνουμε εκτός κορυφής.

Για την κλήρωση με την Ντιναμό: Είδαμε το μεσημέρι την κλήρωση, η Ντιναμό είναι μια πολύ καλή ομάδα, θα έχει πολύ κρύο αλλά αυτά είναι τον Φεβρουάριο. Έχουμε καλό υλικό, παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και με την προετοιμασία που έχει γίνει τα παιδιά θα είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τον Απρίλιο και να είμαστε στους στόχους μας. Να τελειώσει αυτή η χρονιά όπως ξεκίνησε. Πολλοί θα πουν ότι η Ντιναμό είναι στα μέτρα μας αλλά εκεί την πατάνε οι ελληνικές ομάδες, εγώ θα ήθελα μια πιο δύσκολη ομάδα για να είναι το φαβορί. Αν παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε τότε θα τα καταφέρουμε ωστόσο είναι ακόμα πολύ μακριά. Και το 0-0 είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα αλλά δεν πρέπει να παίξουμε για την ισοπαλία.

Για την ΑΕΚ και τους τραυματισμούς: Η ομάδα έχει πολλούς Έλληνες νέους παίκτες, είναι μια ομάδα που τρέχει και κυνηγάει το γκολ, μου αρέσει πολύ ο ενθουσιασμός στα αποδυτήρια και έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες και αυτό καλύπτει τις απουσίες του Πέτρου και του Γιάκομπ. Όποιος παίζει δείχνει την ποιότητά του και όλο το κλίμα δείχνει πως τα πράγματα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά. Πρέπει να είναι λίγο πιο κοντά οι γραμμές, να μην πουλάμε εύκολα την μπάλα και να ελέγχουμε το ρυθμό. Με αυτές τις ομάδες πρέπει να έχεις υπομονή και να μη δίνεις την μπάλα.

Για το πιο δύσκολο γκολ του: Θυμάμαι το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λάτσιο. Αυτό είναι το πιο δύσκολο γκολ μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags