Facebook Pixel Sportdog.gr | Επίθεση οπαδών του Εργοτέλη σε Γκώνια: «Δήθεν προπονητής, Μπαρτσελόνα με άμυνα Κουκουβάουνες»!
| 2017-12-11 23:16:00

Επίθεση οπαδών του Εργοτέλη σε Γκώνια: «Δήθεν προπονητής, Μπαρτσελόνα με άμυνα Κουκουβάουνες»!

Sportdog Team
Επίθεση οπαδών του Εργοτέλη σε Γκώνια: «Δήθεν προπονητής, Μπαρτσελόνα με άμυνα Κουκουβάουνες»!

Ανακοίνωση με απίστευτες ατάκες για τον Έλληνα τεχνικό!

O Εργοτέλης έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν στη Football League μετρώντας μόλις 2 ισοπαλίες και 5 ήττες, με αποτέλεσμα οι οπαδοί του συλλόγου να... βράζουν με τον τεχνικό της ομάδας, Τάκη Γκώνια.

Η Λέσχη Φίλων Εργοτέλη εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ζητά την απομάκρυνση του Γκώνια από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και χρησιμοποιεί ιδιαίτερα σκληρές -αλλά και ευρηματικές- ατάκες για τον Έλληνα προπονητή!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση Λέσχης φίλων Εργοτέλη Daltons Club: πέρασαν κιόλας 7 αγωνιστικές και εμείς μέχρι τώρα με όση δύναμη διαθέτουμε ήμασταν εκεί, γραφικοί στις επάλξεις για πολλούς αυτοί οι λίγοι που το μόνο που έμαθαν είναι να αγαπούν τον Εργοτέλη και να στέκονται δίπλα του. Μέχρι τώρα εμείς ελπίζαμε ότι θα διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα!

Όμως ένας κακός διαχειριστής έχει επιλέξει να μην μπορεί να αποδεχτεί ότι δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα... Με δηλώσεις άρες μάρες κουκουνάρες λες και μείς είμαστε στραβοί, προσπαθεί να ξεγελάσει και τον εαυτό του... Δηλώνουμε λοιπόν ότι η φωνή της Λέσχης θα σιγήσει για τις επόμενες αγωνιστικές και έως ότου ο δήθεν προπονητής με το ποδόσφαιρο αλά Μπαρτσελόνα και με άμυνα Κουκουβάουνες να απομακρυνθεί απο τον πάγκο του αγαπημένου μας σωματείου... Θα ρθουμε κόντρα σε κάποιους αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι!!! Τέλος να διευκρινήσουμε ότι αναγνωρίζουμε όλα τα θετικά σημεία της έλευσης του Αιγύπτιου στην ομάδα μας στην ποιο δύσκολη καμπή της ιστορίας μας, όμως η επιλογη του προπονητή που δεν είναι σίγουρα δικιά του μάλλον κακό μόνο προκαλεί σε ότι αφορά το πρεστίζ και το γόητρο της ομάδας μας!!! Αγαπητέ κύριε Μαγκέντ Σάμι σε σεβόμαστε σε εκτιμούμε. Γιάτρεψε την πληγή!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags