Facebook Pixel Sportdog.gr | Στην ΕΠΟ ο Κωνσταντινού για την αποφυγή υποβιβασμού – Αυτή τη λύση προκρίνει ο Παναθηναϊκός για να γλιτώσει
| 2017-12-12 08:41:00

Στην ΕΠΟ ο Κωνσταντινού για την αποφυγή υποβιβασμού – Αυτή τη λύση προκρίνει ο Παναθηναϊκός για να γλιτώσει

Sportdog Team
Στην ΕΠΟ ο Κωνσταντινού για την αποφυγή υποβιβασμού – Αυτή τη λύση προκρίνει ο Παναθηναϊκός για να γλιτώσει

Εξηγήσεις ζήτησαν στο Τριφύλλι.

Το θέμα της αδειοδότησης είναι πολύ καυτό για τον Παναθηναϊκό. Και αυτό γιατί με απόφαση της Super League όσες ομάδες δεν αδειοδοτούνται υποβιβάζονται αυτομάτως στη Football League.

Αυτός ήταν και ο λόγος της χθεσινής επίσκεψης του Βασίλη Κωνσταντίνου στα γραφεία της ΕΠΟ. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Live Sport, ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ συζήτησε με τον Βαγγέλη Γραμμένο, συνοδευόμενος από την Αθηνά Μπαλωμένου, σε μία συνάντηση που διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκου ρωτησαν την Ομοσπονδία αν η UEFA δέχεται στον κανονισμό αδειοδότησης την αποπληρωμή χρεών των ΠΑΕ σε 120 δόσεις, βάσει του νόμου περί εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων που είναι σε ισχύ στην Ελλάδα.

Γιατί η ΕΠΟ μπορεί να δεχτεί σχετική συμφωνία, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία όμως; Ιδού το ερώτημα, από το οποίο ζητούν άμεσες απαντήσεις οι άνθρωποι του Τριφυλλιού, που μάχονται καθημερινά για την αποφυγή του έσχατου σεναρίου του υποβιβασμού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags