Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερίζει τη Ντιναμό ο μάνατζερ του Τσιγκρίνσκι – Ο Σεφτσένκο θα βλέπει... ΑΕΚ
| 2017-12-12 12:56:00

Φοβερίζει τη Ντιναμό ο μάνατζερ του Τσιγκρίνσκι – Ο Σεφτσένκο θα βλέπει... ΑΕΚ

Sportdog Team
Φοβερίζει τη Ντιναμό ο μάνατζερ του Τσιγκρίνσκι – Ο Σεφτσένκο θα βλέπει... ΑΕΚ

Ο ατζέντης του Ουκρανού θεωρεί ικανή για πρόκριση την Ένωση.

Τους ανθρώπους της Ντιναμό Κιέβου ενόψει των αναμετρήσεων με την ΑΕΚ για τους “32” του Europa League φοβέρισε ο μάνατζερ του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Αλεξάντρ Πανκόφ.

«Το Φλεβάρη η ΑΕΚ θα είναι σε καλύτερη κατάσταση από τη Ντιναμό, γιατί δεν έχει μεγάλη χειμερινή διακοπή στο πρωτάθλημα. Αν δεν ενισχυθεί σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε απέναντι στην Παρτιζάν, θα έχει δύσκολο έργο. Στην Αθήνα τους περιμένει φοβερή πίεση από το κοινό, γιατί η ΑΕΚ είχε να παίξει εδώ και καιρό στην Ευρώπη. Η ελληνική ομάδα είναι δυνατή στην άμυνα και παίζει με αντεπιθέσεις. Ο Τσιγκρίνσκι είναι ηγέτης στην ΑΕΚ, ο πιο γνωστός παίκτης στην ομάδα μετά την καριέρα του σε Σαχτάρ και Μπαρτσελόνα. Ακόμη κι όταν έλειπε το κοινό τον αποθέωνε στο γήπεδο. Τώρα έχει επιστρέψει από μία δεύτερη επέμβαση στο χέρι του, δείχνει σε καλή κατάσταση», ανέφερε.

«Έχει παρτενέρ στην άμυνα τον Βράνιες, που μπορεί να συγκριθεί με τον Βίντα της Ντιναμό. Είναι πολύ δυναμικός παίκτης κι έχει καλή πάσα. Επίσης υπάρχουν ο Σιμόες, που είναι ο εγκέφαλος της ομάδας, ο Χριστοδουλόπουλος είναι καλός ακραίος, ενώ οι δύο επιθετικοί, ο Λιβάγια και ο Αραούχο, θα προκαλέσουν σίγουρα προβλήματα στη Ντιναμό. Στο ρόστερ υπάρχει και ο Γιόχανσον, το γκολ του οποίου απέκλεισε την Ιταλία στα μπαράζ του Μουντιάλ, αλλά λόγω τραυματισμού θα απουσιάζει», πρόσθεσε.

Παράλληλα αποκάλυψε πως ο Τσιγκρίνσκι περίμενε πως θα παίξει με τους συμπατριώτες του. «Τον είχα ρωτήσει πριν την κλήρωση αν είναι έτοιμος να παίξει με τη Ντιναμό και μου είχε πει ότι είχε προαίσθημα για αυτή την κλήρωση. Κι εγώ είχα όνειρο ότι θα παίξουν ΑΕΚ και Ντιναμό. Αποδείχτηκε προφητικός. Τώρα έχει την ευκαιρία να δείξει στον Σεφτσένκο πως αξίζει να παίξει και πάλι μετά από καιρό στην εθνική Ουκρανίας».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags