Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέοτερη εξέλιξη για την καριέρα του Μασούντ: Με αυτή την ομάδα ξεκίνησε προπονήσεις!
| 2017-12-12 14:57:00

Νέοτερη εξέλιξη για την καριέρα του Μασούντ: Με αυτή την ομάδα ξεκίνησε προπονήσεις!

Sportdog Team
Νέοτερη εξέλιξη για την καριέρα του Μασούντ: Με αυτή την ομάδα ξεκίνησε προπονήσεις!

Είναι στόχος των ελληνικών ομάδων.

Από τις 21 Νοεμβρίου ο Σοτζέι Μασούντ έχει τεθεί εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων του Πανιωνίου, θεωρείται ήδη ξένο σώμα για την ομάδα της Νέα Σμύρνης και αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με τους Κυανέρυθρους.

Όπως είναι λογικό, οι μεγάλοι του ελληνικού πρωταθλήματος κοιτάζουν διακριτικά την περίπτωσή του, με την ΑΕΚ να έχει δείξει -θεωρητικά- το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Παρόλα αυτά, ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας "udlaspalmas.net" αναφέρει ότι ο Μασούντ θα ξεκινήσει προπονήσεις για δύο εβδομάδες με την πρώην ομάδα του, την Λας Πάλμας, για να διατηρηθεί σε φόρμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υπογράψει και συμβόλαιο με τον ισπανικό σύλλογο.

"Ο Σοτζέι Μασούντ επιστέφει στη Λας Πάλμας. Ο Ιρανός θα φορέσει ξανά τα κίτρινα μετά από τέσσερις σεζόν μακριά από το νησί, αλλά δεν σημαίνει ότι θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα. Ο Ασιάτης μέσος θα κάνει μόνο προπονήσεις με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας περιμένοντας να δει τι θα κάνει στο μέλλον αφού μόλις ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο. Καθοριστικό ρόλο στο να συμβεί αυτό έπαιξαν οι εξαιρετικές σχέσεις τις οποίες έχει ο Μασούντ με τη διοίκηση της Λας Πάλμας", αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags