Facebook Pixel Sportdog.gr | Η εξήγηση Μαθιουλάκη για τα πανάκριβα εισιτήρια
| 2017-12-12 18:26:00

Η εξήγηση Μαθιουλάκη για τα πανάκριβα εισιτήρια

Sportdog Team
Η εξήγηση Μαθιουλάκη για τα πανάκριβα εισιτήρια

Τι είπε ο πρόεδρος του Πλατανιά;

Δηλώσεις για το παιχνίδι του Σαββάτου (16/12) με τον ΠΑΟΚ, παραχώρησε ο πρόεδρος του Πλατανιά κ. Μανώλης Μαθιουλάκης ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις τσουχτερές τιμές των εισιτηρίων καθώς και στην δυσκολία της Σαββατιάτικης αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο “Metropolis 95,5”:

Για τις τιμές των εισιτηρίων για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Υπήρχε μια πολιτική από την αρχή της σεζόν, από τον Ιούνιο συγκεκριμένα. Είχαμε πει ότι κατεβάζουμε στη μισή τιμή τα διαρκείας και τα κανονικά εισιτήρια θα είναι ακριβά. Το κάναμε αυτό ως δέλεαρ για να πουληθούν περισσότερο τα διαρκείας. Δεν αφορά τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά τους πάντες. Παράπονα είχαμε και από τους φίλους του Παναθηναϊκού όταν ήρθε εδώ. Είναι μια γενική πολιτική που δεν μπορεί να αλλάξει σε ένα παιχνίδι, διότι δημιουργούνται εντυπώσεις».

Για το αν πρόκειται για αδικία για τους φίλους του ΠΑΟΚ:

«Συνιστά αδικία, όμως, δεν μπορεί επιλεκτικά για κάποια ομάδα να πάμε ανάποδα από αυτά που ορίσαμε τον Ιούνιο. Βρέθηκαν κακοπροαίρετοι στην Αθήνα να πουν “να δούμε τι θα κάνεις με τον ΠΑΟΚ”. Δεν είναι δυνατό να γίνει εξαίρεση για οποιαδήποτε ομάδα. Αν δεν το είχαμε ορίσει αυτό από τον Ιούνιο, δεν θα είχα πρόβλημα να βάλω γενική είσοδο στο ματς».

Για το αγωνιστικό σκέλος:

«Ίσως είναι το πιο δύσκολο φετινό μας παιχνίδι. Έχουμε έξι βαθμούς, ο ΠΑΟΚ έχει μια καλή ομάδα και καίγεται κι αυτός για βαθμούς από τη δική του σκοπιά. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα δούμε τι θα γίνει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags