Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανα πράγματα κυκλοφορούν για Πέλκα - Θα φύγει από τον ΠΑΟΚ για... αυτούς;
| 2017-12-12 18:19:00

Απίθανα πράγματα κυκλοφορούν για Πέλκα - Θα φύγει από τον ΠΑΟΚ για... αυτούς;

Sportdog Team
Απίθανα πράγματα κυκλοφορούν για Πέλκα - Θα φύγει από τον ΠΑΟΚ για... αυτούς;

Το τρελό σενάριο και οι απαιτήσεις του Δικεφάλου.

Το πιο καυτό όνομα του ΠΑΟΚ αυτές τις μέρες είναι ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος με δύο εκπληκτικά γκολ έβαλε τη σφραγίδα του στη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας άσος φαίνεται πως διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και άπαντες στην Τούμπα, με πρώτο και καλύτερο τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν και διάφορα απίθανα σενάρια στην πιάτσα σχετικά με το μέλλον του παίκτη, καθώς υπάρχουν δημοσιεύματα που τον παρουσιάζουν ως βασικό υποψήφιο στόχο ομάδων από την Τουρκία.

Μετά την Μπεσίκτας, η οποία στην πραγματικότητα ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για τον Έλληνα άσο, ήρθε η σειρά της Γκεζτέπσπορ να γραφτεί ως υποψήφια ομάδα από τη γείτονα χώρα που ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή.

Βεβαίως, πρόκειται για νεοφώτιστο σύλλογο στην Τουρκία, που μπορεί να κάνει εξαιρετική πορεία, αλλά δεν μπορεί σε καμία των περιπτώσεων να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Δικεφάλου για τον Δημήτρη Πέλκα.

Ο νεαρός άσος οπωσδήποτε θεωρείται σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για τον ΠΑΟΚ και στην Τούμπα θα συζητούσαν μόνο μια μεγάλη πρόταση από κάποιο κορυφαίο πρωτάθλημα για την παραχώρησή του. 

Έτσι κι αλλιώς, όμως, στη Θεσσαλονίκη δε γίνεται καν λόγος αυτό το διάστημα για πώληση του Δημήτρη Πέλκα, ενώ και ο παίκτης προς το παρόν δεν έχει το μυαλό του σε μεταγραφή και ειδικά αν πρόκειται για μια... μικρομεσαία ομάδα της Τουρκίας.

Οι βλέψεις και οι φιλοδοξίες του παίκτη είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερες, με την προϋπόθεση βέβαια να καταφέρει να καθιερωθεί στην 11άδα του Δικεφάλου και, φυσικά, να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags