Facebook Pixel «Τρελή» εξέλιξη στον Παναθηναϊκό - Ποια είναι η αλήθεια για Μολέντο και Βιγιαφάνιες - Sportdog.gr
| 2017-12-12 23:15:00

«Τρελή» εξέλιξη στον Παναθηναϊκό - Έρχονται... πετροδόλαρα; - Ποια η αλήθεια, τι συμβαίνει...

Sportdog Team
«Τρελή» εξέλιξη στον Παναθηναϊκό - Έρχονται... πετροδόλαρα; - Ποια η αλήθεια, τι συμβαίνει...

 Καταιγιστικά τα νέα για το Τριφύλλι.

Σε αναζήτηση χρημάτων βρίσκονται μονίμως πλέον στον Παναθηναϊκό και φυσικά εκτός από τη οικονομική βοήθεια μέσω διαφόρων επιχειρηματιών, όπως η προσπάθεια που σταμάτησε από τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο, περιμένουν έσοδα και μάλιστα σημαντικά, από πωλήσεις παικτών τον Γενάρη.

Κάπως έτσι προέκυψε και η φημολογία για «πετροδόλαρα» που θα φέρει άσος του Τριφυλλιού με την αποχώρησή του, μία ιστορία όμως που δεν είναι ιδιαιτέρως «φρέσκια». Κυκλοφόρησε εδώ και 1-1,5 μήνα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportdog.gr, αφορά την προσπάθεια που έγινε να για… σπρώξουν παίκτη στην Αραβία με πολύ καλά λεφτά.

Η προσπάθεια έγινε για την πώληση των Βιγιαφάνιες και Μολέντο, ωστόσο δεν έφερε για την ώρα κάποιο αποτέλεσμα. Ο Αργεντινός δεν θέλει να κάνει μία τέτοια μεταγραφή, αφού θεωρεί ότι μπορεί να φύγει για καλύτερο πρωτάθλημα, ενώ για τον Βραζιλιάνο τα πράγματα είναι αρκετά μπερδεμένα, ακόμα και για τους Άραβες.

Όσον αφορά πάντως τον Μολέντο, η Fanatik και όχι το sporx, έγραψε για το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ, ωστόσο και πάλι τα νέα δεν είναι πολύ καλά για το Τριφύλλι.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο προπονητής Ρίζα Τσαλιμπάι όντως έχει καλή άποψη για τον παίκτη και είναι δεδομένη η πρόθεση του συλλόγου για ενίσχυση στους στόπερ, ωστόσο κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις.

Στο ρεπορτάζ δεν γίνεται καμία αναφορά για ποσό που είναι διατεθειμένη να καταβάλλει η Τραμπζονσπόρ, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr από την Τουρκία, αυτή τη στιγμή οι «γείτονες» δεν βλέπουν… ζεστά το θέμα Μολέντο.

Ειδικά με το καθεστώς που βρίσκονται εδώ και κάποια χρόνια δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν λεφτά στον Παναθηναϊκό για παίκτη που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι! Kάτι που σας γράψαμε από το βράδυ της Δευτέρας (11/12).
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags