Facebook Pixel Sportdog.gr | Πέρασε με τριάρα η Τσέλσι, ακάθεκτη η Μπέρνλι, απίστευτο φινάλε για Πάλας! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-12-12 23:58:00

Πέρασε με τριάρα η Τσέλσι, ακάθεκτη η Μπέρνλι, απίστευτο φινάλε για Πάλας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πέρασε με τριάρα η Τσέλσι, ακάθεκτη η Μπέρνλι, απίστευτο φινάλε για Πάλας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκη 1-3 για τους μπλε επί της Χάντερσφιλντ.

Η Τσέλσι είχε εύκολο έργο κόντρα στη Χάντερφιλντ, επικρατώντας με 1-3 χάρη στα γκολ των Μπακαγιόκο, Ουίλιαν και Πέδρο.  Η απίστευτη Μπέρνλι νίκησε δύσκολα 1-0 τη Στόουκ στο 88`, όμως το ματς της ημέρας έγινε στο Σέλχαστ Παρκ, όπου η Κρίσταλ Πάλας ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1 στο 89` με γκολ στο 89` και στις καθυστερήσεις!

Η απίθανη Μπέρνλι του  Σον Ντάις κέρδισε για 6η φορά φέτος με το αγαπημένο της σκορ (1-0) και πλέον δικαιούται να κάνει όνειρα ακόμα και για σεντόνι, αφού έφτασε στην 4η θέση. Με την κλασική συνταγή και σκόρερ τον Άσλεϊ Μπαρνς ελάχιστα πριν το τέλος του ματς (89’), η Μπέρνλι κέρδισε με 1-0 την Στόουκ και κοιμήθηκε στην τέταρτη θέση, σε μία ονειρώδη πορεία που δεν θα είχε φανταστεί ακόμα και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της.

Λιγάκι πιο πάνω είναι η Τσέλσι. Με τον Ουίλιαν σε μεγάλα κέφια, οι «μπλε» πέρασαν εύκολα από την έδρα της Χάντερσφιλντ (1-3) και έπιασαν την Μάντσεστερ Σίτι στη δεύτερη θέση. Ο Βραζιλιάνος σέρβιρε δύο γκολ σε Μπακαγιόκο (23’) και Πέδρο (50’), πέτυχε το δεύτερο με κεφαλιά (43’) και οδήγησε την ομάδα του Αντόνιο στην εύκολη επικράτηση, στην έδρα της Χάντερσφιλντ που μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Ντεπουάτρ

Στο τρίτο ματς της ημέρας για την Premier League, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς κέρδισε τον Μάρκο Σίλβα με τον πιο απίθανο τρόπο σε μία άτυπη ερυθρόλευκη μάχη. Το γκολ του Γιάνμαατ (3’, 0-1) έμοιαζε αρκετό στην Γουότφορντ για το μεγάλο διπλό στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, όμως στο τέλος το σκηνικό ανετράπη. Ο Σακχό έκανε το 1-1 στο 89ο λεπτό και στο 92ο λεπτό ο Μακάρθουρ χάρισε την μεγάλη νίκη στους Λονδρέζους που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags