Facebook Pixel Sportdog.gr | Mαζί με Ζοτς, Ντούντα και Ιωαννίδη ο Σφαιρόπουλος!
| 2017-12-13 14:17:00

Mαζί με Ζοτς, Ντούντα και Ιωαννίδη ο Σφαιρόπουλος!

Sportdog Team
Mαζί με Ζοτς, Ντούντα και Ιωαννίδη ο Σφαιρόπουλος!

Φοβερό επίτευγμα του Έλληνα τεχνικού.

Όπως αναφέρει το novasports.gr, σημαδιακή θα είναι η αυριανή βραδιά για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στο Μπάμπεργκ. Θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού για 100η φορά σε αγώνα της Ευρωλίγκα, επίτευγμα οριακό καθώς ελάχιστοι άλλοι προπονητές έχουν επιδείξει τέτοια διάρκεια και μάλιστα στην ίδια ομάδα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που έκανε ντεμπούτο στον αγώνα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα την 4η αγωνιστική της σεζόν 2014-15(μάλιστα ο Ολυμπιακός νίκησε στην πρεμιέρα του με 62-57) διαδέχτηκε τον υπηρεσιακό –και νυν συνεργάτη του- Μίλαν Τόμιτς που με τη σειρά του είχε αντικαταστήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά το πρώτο επίσημο παιχνίδι εκείνης της σεζόν. Από το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου του 2014 μέχρι το αυριανό στη Γερμανία ο Σφαιρόπουλος έχει συμπληρώσει τρία χρόνια στον πάγκο της ομάδας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην ιστορία της διοργάνωσης από το 1957 που πήρε μέρος η πρώτη ελληνική ομάδα (Πανελλήνιος) μέχρι και τις μέρες μας μόνο τρεις προπονητές έχουν συμπληρώσει ή ξεπεράσει τους 100 αγώνες σε πάγκους μιας ή περισσότερων ελληνικών ομάδων: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags