Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ομολογία βασικού της ΑΕΚ για το ματς με την Αούστρια!
| 2017-12-15 06:39:00

Τρομερή ομολογία βασικού της ΑΕΚ για το ματς με την Αούστρια!

Sportdog Team
Τρομερή ομολογία βασικού της ΑΕΚ για το ματς με την Αούστρια!

Το άγχος της Βιέννης και οι προσωπικοί στόχοι.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Αούστρια, αλλά και την παρουσία του στο τέρμα της ομάδας.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας πήρε ένα σημαντικό βάρος πάνω του, αφού ξαφνικά οι εξελίξεις στο θέμα του Γιάννη Ανέστη τον έφεραν σε πρώτο πλάνο. Μάλιστα, μετά από δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα, κλήθηκε να υπερασπιστεί το τέρμα της ΑΕΚ στο κρίσιμο παιχνίδι με την Αούστρια Βιέννης.

«Αγχος υπήρχε στη Βιέννη, δεν μπορώ να πω ψέματα. Και εκεί με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές μου να το διαχειριστώ. Όλα αυτά βεβαίως μέχρι να αρχίσει ο αγώνας. Μετά δεν έχεις το χρόνο να… ασχοληθείς με το δικό σου άγχος, όλα φεύγουν και το μυαλό σου είναι αποκλειστικά στραμμένο στον αγώνα και σε όσα έχεις να κάνεις» δήλωσε ο Παναγιώτης Τσιντώτας στο official match programme του με τον Απόλλωνα.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας μετράει, ίσως και νωρίτερα απ’ ότι περίμενε, τα πρώτα ματς της καριέρας του ως βασικός γκολκίπερ της ΑΕΚ: «Εγινε ένα μικρό πρώτο βήμα, που δεν σημαίνει κάτι! Το δύσκολο είναι η διάρκεια. Και αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να παραμείνω συγκεντρωμένος, με το κεφάλι κάτω και να συνεχίσω να δουλεύω και να βελτιώνομαι. Τώρα είναι που πρέπει να δουλέψω περισσότερο για να ανταποκριθώ στους στόχους της ομάδας μου αλλά και στους δικούς μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags