Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Χάσι κάνει... προξενιό παίκτη του Ολυμπιακού!
| 2017-12-15 13:32:00

Ο Χάσι κάνει... προξενιό παίκτη του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Ο Χάσι κάνει... προξενιό παίκτη του Ολυμπιακού!

Στάζει μέλι για τον ποδοσφαιριστή

Μόνο τα καλύτερα είχε να πει για τον πρώην παίκτη του στον Ολυμπιακό, Βαντίς Οτζίτζα Οφόε ο Μπέσνικ Χάσι, που σκιαγράφησε το προφίλ του για λογαριασμό της πορτογαλικής «O’Jogo».

Συγκεκριμένα ο Χάσι χαρακτήρισε τον Βέλγο ως σπουδαίο ποδοσφαιριστή, που δύναται να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, προτείνοντάς τον ανεπιφύλακτα στην ενδιαφερόμενη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Ο Οτζίτζα βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, με εξαιρετική προσωπικότητα και ο Ζόρζε Ζέσους μπορεί να πάρει πολλά απ’ αυτόν. Δεν εκπλήσσομαι που η Σπόρτινγκ τον παρακολουθεί. 

Για την ακρίβεια, νομίζω ότι οι παίκτες που προπόνησα κατά τη θητεία μου στον Ολυμπιακό ταιριάζουν στην Σπόρτινγκ, μία ποιοτική ομάδα με μεγάλους ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Γούλιαμ Καρβάλιο, ο Μπατάλια και ο Μπρούνο Φερνάντες. Μας κέρδισαν στην Αθήνα με σχετική άνεση. 

Είναι οκτάρι κατά βάση, που μπορεί όμως να παίξει σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Μπορεί να μεταφέρει την μπάλα στην πρώτη φάσης της επιθετικής οικοδόμησης, να παίξει ως «box to box» μέσος, ακόμη και ως «δεκάρι». Έχει σωματική διάπλαση που του επιτρέπει να κουβαλάει σωστά την μπάλα και άρτια τεχνική κατάρτιση», τόνισε ο Κοσοβάρος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags