Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερός Σαββίδης για οπαδό του Άρη - «Δεν έχουμε ομάδα, τίποτα δεν μας χωρίζει» (ΦΩΤΟ)
| 2017-12-15 20:10:00

Φοβερός Σαββίδης για οπαδό του Άρη - «Δεν έχουμε ομάδα, τίποτα δεν μας χωρίζει» (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Φοβερός Σαββίδης για οπαδό του Άρη - «Δεν έχουμε ομάδα, τίποτα δεν μας χωρίζει» (ΦΩΤΟ)

Τι πόσταρε ο παράγοντας του ΠΑΟΚ.

Την Παρασκευή το sportdog.gr, σας ενημέρωσε για τη μεγάλη κίνηση από τον Γιάννη Μυστακίδη, ο οποίος αποφάσισε να βοηθήσει τον άτυχο οπαδό του Άρη, Γιώργο Ιωαννίδη, προσφέροντας τη φανέλα του (υπογεγραμμένη από όλους τους συμπαίκτες του), προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται για την αποθεραπεία του.

Στις 3 Μαρτίου 2016 ο Γιώργος Ιωαννίδης είχε ένα ατύχημα με το μηχανάκι του, καθώς λόγω ολισθηρότητας και κακού οδοστρώματος, έπεσε και χτύπησε άσχημα στο κεφάλι του (υπέση κρανίο-εγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές θλάσεις εγκεφάλου). Από εκείνη τη μέρα νοσηλεύεται καθηλωμένος στο κρεβάτι ή σε αναπηρικό καροτσάκι, δίνοντας μεγάλο αγώνα στο κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας ANIMUS στη Λάρισα.

Τον αγώνα του οπαδού του Άρη στήριξε και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος έκανε σχετική ανάρτηση . «Η νοοτροπία μου σε τέτοιου είδους θέματα δεν πρόκειται να αλλάξουν. Μπροστά στη ζωή δεν έχουμε χρώμα, ομάδα, τίποτα δεν μας χωρίζει. Θα είμαι δίπλα σου φίλε μου. Συνέχισε, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο. Είμαστε ενωμένοι», ανέφερε το μήνυμα του γιου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Instagram stories, όπου προέτρεπε τον κόσμο να συνδράμει λέγοντας "βοήθα και εσύ τον Γιώργο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags