Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα Ελ Καντουρί για το επεισόδιο με Κούγια: «Ευτυχώς κρατήθηκα...»
| 2017-12-16 11:29:00

Τρομερή ατάκα Ελ Καντουρί για το επεισόδιο με Κούγια: «Ευτυχώς κρατήθηκα...»

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Ελ Καντουρί για το επεισόδιο με Κούγια: «Ευτυχώς κρατήθηκα...»

Τι είπε για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ ο Μαροκινός.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε σε ιταλικό Μέσο για την εμπειρία του στην Ελλάδα, το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το περιστατικό στην Λάρισα με τον Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «calcionapoli24.it» για την εμπειρία του στην χώρα μας:

Για τον τραυματισμό του: «Πριν από μερικές ημέρες τραυματίστηκα και θα μείνω εκτός συνολικά για περίπου δύο μήνες. Ξεκίνησα την θεραπεία και θα είμαι έτοιμος στα τέλη Ιανουαρίου».

Για το Ελληνικό πρωτάθλημα: «Το επίπεδο δεν είναι όπως του ιταλικού πρωταθλήματος, οι πέντε-έξι πρώτες ομάδες δεν είναι κακές, αλλά συνολικά το επίπεδο δεν είναι αρκετά υψηλό. Ήταν δύσκολο για μένα το ξεκίνημα, Το πρωτάθλημα στηρίζεται στη δύναμη και οι ομάδες δε τα παρατάνε εύκολα».

Για το περιστατικό στην Λάρισα με τον Αλέξη Κούγια: «Μείναμε με δέκα παίκτες, δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης στο 90ο λεπτό και ενώ ήμουν δεξιά κοντά στον πάγκο της Λάρισας ο τιμ μάνατζερ της ομάδας μου επιτέθηκε με προσβλητικά λόγια. Με τη λήξη του αγώνα τον ρώτησα τι ήθελε και ανταλλάξαμε δύο τρεις κουβέντες. Περίμενα όλα να τελειώσουν εκεί και προχωρήσαμε προς τα αποδυτήρια. Τότε ο πρόεδρος της Λάρισας, έρχεται από πίσω, αρχικά νόμιζα ότι είναι ο φροντιστής της ομάδας, φτύνοντας με στα μούτρα. Ήμουν τσαντισμένος, εκνευρισμένος, αλλά ευτυχώς κρατήθηκα γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είχα τιμωρηθεί με 5-6 αγωνιστικές, καλύτερα που έληξε με αυτόν τον τρόπο…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags