Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτόν τον παίκτη του Ολυμπιακού ξεχώρισε ο Τσίμιροτ!
| 2017-12-16 11:58:00

Αυτόν τον παίκτη του Ολυμπιακού ξεχώρισε ο Τσίμιροτ!

Sportdog Team
Αυτόν τον παίκτη του Ολυμπιακού ξεχώρισε ο Τσίμιροτ!

Το περιμένατε;

O Γκόικο Τσίμιροτ μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν φέτος στον ΠΑΟΚ, ξεχώρισε τον Βαρέλα ως τον συμπαίκτη του που έχει κάνει την διαφορά, ενώ από τον Ολυμπιακό έκανε ειδική αναφορά στον Μάρκο Μάριν.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Γκόικο Τσίμιροτ: 

Για το πως κρίνει την πορεία του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο: 
«Νομίζω πως δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, όμως δουλέψαμε σκληρά στη συνέχεια για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και νομίζω πως τώρα είμαστε σε καλή κατάσταση». 

Για τον ποιον αντίπαλο ξεχώρισε: 
«Ίσως τον Μαρίν του Ολυμπιακού, είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής». 

Για το ποιος συμπαίκτης του έχει κάνει τη διαφορά: 
«Νομίζω ο Βαρέλα, παίζει πολύ καλά, δουλεύει πολύ σκληρά». 

Για το ποια είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και ποια η δυσάρεστη: 
«Νομίζω ότι ο Ατρόμητος είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, κέρδισε τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δυσάρεστη έκπληξη είναι ο Πλατανιάς, που βρίσκεται στην τελευταία θέση αλλά θα μπορούσε να είναι στη μέση του βαθμολογικού». 

Για την κορυφαία στιγμή του έως τώρα πρωταθλήματος: 
«Νομίζω το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Παίξαμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια, δεν εύκολο να κερδίσεις με 4-0 σε ένα ντέρμπι». 

Για το πως περιμένει το σημερινό παιχνίδι: 
«Άλλαξε προπονητή πριν από δύο εβδομάδες αν δεν κάνω λάθος. Αναλύσαμε τον αντίπαλο με τον προπονητή. Είναι μία συμπαγής ομάδα, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Και με τον Ατρόμητο και με τον Πανιώνιο έπαιξε καλά και άξιζε κάτι παραπάνω». 

Για το τι δώρο θα ήθελε από τον Αη Βασίλη για τον ίδιο και την ομάδα: 
«Για μένα είναι πολύ σημαντικό να είμαι υγιής, να αισθάνομαι καλά. Αν αισθάνομαι καλά, όλα είναι καλά. Για την ομάδα, να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά και να συνεχίσουμε έτσι». 

Για το τι θα ήθελε το 2018: 
«Θα ήθελα να αισθάνομαι καλά, να μην έχω τραυματισμούς και φυσικά να παίζω, γιατί είναι σημαντικό για κάθε παίκτη να αγωνίζεται». 

Οι ευχές του για τον κόσμο: 
«Στο τελευταίο παιχνίδι δείξαμε στον κόσμο πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Η Τούμπα ήταν γεμάτη, ήταν φανταστική και αυτό ήταν πολύ καλό για εμάς. Εύχομαι σε όλον τον κόσμο να ξεκουραστεί και να απολαύσει αυτές τις ημέρες με τις οικογένειές του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags