Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατρόμητος στην κορυφή με εκπληκτικούς Ουάρντα - Βασιλακάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-12-16 16:52:00

Ατρόμητος στην κορυφή με εκπληκτικούς Ουάρντα - Βασιλακάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατρόμητος στην κορυφή με εκπληκτικούς Ουάρντα - Βασιλακάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζει την τρελή πορεία του με νίκη (3-1) στην Κέρκυρα.

Παρά τις σημαντικές απουσίες των Μάντσον και Ντιγκινί ο Ατρόμητος πέρασε και από την έδρα της Κέρκυρας, νικώντας με 3-1 και έδωσε συνέχεια στην ξέφρενη πορεία του στη φετινή Superleague.

Οι Φαίακες ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, όμως όσο περνούσε ο χρόνος οι Περιστεριώτες έπαιρναν τον έλεγχο και μάλιστα είχαν και δοκάρι με τον Γιαννούλη στο 37'.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και στο 59' ο Αμρ Ουάρντα σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Και σαν να μην έφτανε αυτό, πέτυχε και δεύτερο στο 62' κάνοντας το 0-2.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με τον Σιόντη στο 78', όμως ο Ατρόμητος φυλούσε το καλύτερο για το τέλος αφού σκόραρε και τρίτο γκολ στο 93' με πανέμορφη λόμπα του Βασιλακάκη.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος πέτυχε και τα δύο γκολ του Ατρομήτου και έβγαλε την ασίστ για το τρίτο, οδηγώντας τον εκ του ασφαλούς στη νίκη και στην κορυφή της Superleague.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Η διάταξη της Κέρκυρας

 

Η διάταξη του Ατρομήτου

Η ΦΑΣΗ: Πολλοί θα πουν ότι το πρώτο γκολ αξίζει να είναι η φάση του αγώνα, όμως το τρίτο γκολ του Ατρομήτου είναι εκπληκτικό. Ο Βασιλακάκης είχε μια τρομερή έμπνευση, την εκτέλεσε εύστοχα και μας πρόσφερε ένα από τα ωραιότερα γκολ του πρωταθλήματος.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Χωρίς δυσκολίες το παιχνίδι από τον διαιτητή του αγώνα, ενώ ούτε και οι δύο ομάδες είχαν παράπονα από τις αποφάσεις του.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Παρά τις σοβαρές απουσίες των Μάντσον και Ντιγκινί ο Ατρόμητος έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως, εκμεταλλευόμενος κάθε ευκαιρία που του παρουσιάστηκε απέναντι στην αξιόμαχη Κέρκυρα.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Στην κορυφή της Superleague, έστω και προσωρινά ανέβηκε ο Ατρόμητος, που δείχνει ότι η φετινή πορεία του μόνο ως "φωτοβολίδα" δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε ΕΔΩ τα γκολ της αναμέτρησης

Οι ενδεκάδες:

Κέρκυρα (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Αρτυματάς, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Σιόντης, Ζορμπάς (64' Κόντος), Γκομές, Επστάιν (73' Αναστασίου), Νούνες (64' Γεωργίου), Μπάουμαν

Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Μπουσούλατζιτς, Ουάρντα, Ντάουντα (29' Μενσά), Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Ρισβάνης, Ούμπιδες (87' Ζησόπουλος), Κυριακίδης (46' Καρασαλίδης)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags