Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα Χιμένεθ για Μασούντ και η κοροϊδία – Εκεί απέδωσε τη γκέλα με Απόλλωνα
| 2017-12-16 20:43:00

Ατάκα Χιμένεθ για Μασούντ και η κοροϊδία – Εκεί απέδωσε τη γκέλα με Απόλλωνα

Sportdog Team
Ατάκα Χιμένεθ για Μασούντ και η κοροϊδία – Εκεί απέδωσε τη γκέλα με Απόλλωνα

Τι είπε ο Ισπανός στη συνέντευξη Τύπου.

Δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα όχι με την εμφάνιση των παικτών του δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ, μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα. Ο Ισπανός τεχνικός κλήθηκε να μιλήσει για τη διαιτησία, μιλώντας για κοροϊδία, ενώ αναφέρθηκε στο θέμα Μασούντ.

Αναλυτικά:

Για τις αλλαγές σε σχέση με το ματς με την Κέρκυρα: «Έπρεπε να γίνουν αλλαγές. Οι μόνες αλλαγές που έγιναν ήταν ο Λάζαρος και ο Γαλανόπουλος. Κάναμε 20 τελικές και δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ, αυτό δεν πήγε καλά. Θα έπρεπε να είχαμε βάλει γκολ σε όλες μας τις ευκαιρίες. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να βάλουμε το πρώτο γκολ. Η ομάδα έπαιξε, κυκλοφόρησε την μπάλα, έφτιαξε ευκαιρίες, είχε 13 κόρνερ. Εγώ μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το εάν είναι ευχαριστημένος συνολικά από την εικόνα της διαιτησίας στον πρώτο γύρο: «Δεν θέλω να μιλήσω, είναι δύσκολο να σφυρίζεις. Όταν πάντως μια ομάδα προσπαθεί να κερδίσει χρόνο από το πρώτο λεπτό δεν κερδίζει κανείς όταν ο τερματοφύλακας δέχεται κίτρινη στο 90’ για καθυστερήσεις. Αυτό είναι κοροϊδία».

Για την διαχείριση της γκέλας: «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη. Δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα στο επόμενο ματς, μόνο το γκολ μας έλειψε. Η ομάδα κατέληξε να παίζει με τέσσερις επιθετικούς αλλά ακόμη κι έτσι το γκολ δεν ήρθε. Δεν έχει σημασία ο αριθμός των επιθετικών αλλά το να είχαμε βρει ένα γκολ στο πρώτο λεπτό».

Για τις μεταγραφές και τον Μασούντ: «Σκέφτομαι μόνο τους ποδοσφαιριστές που έχω, μακάρι να επιστρέψουν οι τραυματίες. Θα μιλήσω μόνο για τους ποδοσφαιριστές που έχω. Ο Μασούντ δεν ανήκει στην ΑΕΚ, δεν μπορώ να μιλήσω για αυτόν, γιατί θα έδειχνα έλλειψη σεβασμού σε πολλά άτομα».

Για το εάν εκνεύρισε ο Απόλλωνα την ΑΕΚ: «Θα συμφωνήσω απόλυτα. Κάναμε καλό ματς μέχρι τα τελευταία 20λεπτά. Προσπαθήσαμε αλλά δεν πετύχαμε το γκολ, αλλά υπήρξαν κάποιες στιγμές που γίνονταν σέντρες από πολλές θέσεις και αυτό δεν είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags