Facebook Pixel Sportdog.gr | H απίθανη πρόβλεψη του Σάββα - Τι είχε πει μετά την Μπαρτσελόνα για την... κορυφή (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-12-16 22:20:00

H απίθανη πρόβλεψη του Σάββα - Τι είχε πει μετά την Μπαρτσελόνα για την... κορυφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
H απίθανη πρόβλεψη του Σάββα - Τι είχε πει μετά την Μπαρτσελόνα για την... κορυφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την τότε δήλωσή του για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ και τη νίκη του ΠΑΟΚ στον Πλατανιά, οι δύο Δικέφαλοι είναι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο ο Ολυμπιακός είναι απόψε 4ος στο -2 και έχει την ευκαιρία το μεσημέρι της Κυριακής (15.00) με νίκη εντός έδρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα να τους προσπεράσει και να κατακτήσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Αν οι Πειραιώτες καταφέρουν και κλείσουν το πρώτο γύρο στην κορυφή της βαθμολογίας, θα πρόκειται για μία τεράστια επιβεβαίωση της πρόβλεψης του Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος είχε μιλήσει για αυτή την κατάληξη όταν ο Ολυμπιακός βρισκόταν πολύ πίσω!

"Κάντε υπομονή μέχρι τον Ιανουάριο", τόνιζε τόσο καιρό ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, ενώ μετά το χαμένο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αλλά και την ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα, είχε κάνει την σχετική πρόβλεψη και on camera.

«Φέτος η χρονιά ξεκίνησε δύσκολα για εμάς, λόγω της προσπάθειας που κάναμε για την είσοδό μας στους ομίλους του Champions League. Από πολύ νωρίς είχαμε να δώσουμε πολλά παιχνίδια και να κάνουμε πολλά ταξίδια. Είμαστε επαγγελματίες και δεν θα το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία. Χάσαμε κάποιους πόντους, ωστόσο και γι’ αυτό δεν είμαστε στην πρώτη θέση.

Μέχρι τον Ιανουάριο θα είμαστε πρώτοι και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε εκείνοι που θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος πρώτοι.  Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και όλοι μας σέβονται.  Ακόμα και οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων ξέρουν ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή. Θα δουλέψουμε και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές»,
είχε δηλώσει σχετικά.

Δείτε και τις δηλώσεις (στο 1:20) του μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα:

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags