Facebook Pixel Sportdog.gr | Mετράει μέρες στην Τούμπα - Τον τελειώνει ο Λουτσέσκου, ξενερωμένος ο παίκτης, βλέπει έξω
| 2017-12-17 14:00:00

Mετράει μέρες στην Τούμπα - Τον τελειώνει ο Λουτσέσκου, ξενερωμένος ο παίκτης, βλέπει έξω

Sportdog Team
Mετράει μέρες στην Τούμπα - Τον τελειώνει ο Λουτσέσκου, ξενερωμένος ο παίκτης, βλέπει έξω

Έπαιξε χθες για... προτελευταία φορά.

Ενάμισι μήνα είχαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ να δουν τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο χορτάρι. Η τελευταία συμμετοχή του Ολλανδού με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά πριν τη χθεσινή στα Περιβόλια ήταν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 5 Νοεμβρίου, όταν μπήκε ως αλλαγή στο 70΄ και αποβλήθηκε στο 90΄ με απευθείας κόκκινη κάρτα λόγω του χτυπήματος στον Μπακασέτα. 

Χθες, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή από τον Λουτσέσκου στα τελευταία 18 λεπτά του αγώνα στη θέση του Τζάλμα Κάμπος, χωρίς να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του και δείχνοντας να είναι εκτός κλίματος!

Ο ίδιος δήλωσε βέβαια πριν από μία εβδομάδα πως είναι «ανοιχτός» στο ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, όμως όπως ακούγεται έντονα στη Θεσσαλονίκη, εδώ και καιρό… ζυγίζει τις επιλογές του ενόψει Ιανουαρίου!

Με προπονητή τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Μπίσεσβαρ βρίσκεται στη σκιά των Ομάρ Ελ Καντουρί και Δημήτρη Πέλκα και έχει αγωνιστεί μόνο 174΄ λεπτά στο φετινό πρωτάθλημα (βασικός στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και έξι φορές ως αλλαγή). Όπως έχετε ενημερωθεί μέσα από το Sportdog.gr, εάν έρθει στην Τούμπα μία ικανοποιητική πρόταση, μάλλον θα… κουνήσει μαντήλι αφού εκτός του Λουτσέσκου δεν απολαμβάνει ούτε της εμπιστοσύνης του Λούμπος Μίχελ!

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον για τον Μπίσεσβαρ από Τουρκία πλευρά αλλά τελικά ο Ολλανδός έμεινε στην Τούμπα, με το δεύτερο μισό του 2017 να μην εξελίσσεται ωστόσο όπως θα περίμενε αλλά και όπως θα περίμενε ο κόσμος του ΠΑΟΚ, που δεν έχει κρύψει την αδυναμία του στον πρώην άσο της Φέγενοορντ και MVP του περσινού τελικού Κυπέλλου! 

Μεθαύριο ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται εκτός έδρας με τα Τρίκαλα, στον πρώτο αγώνα με την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου. Λόγω και της απουσίας του τραυματία Ελ Καντουρί, δεν αποκλείεται ο Μπίσεσβαρ να πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής από τον Λουτσέσκου, όμως δεν αποκλείεται παράλληλα αυτή να είναι και η τελευταία του εμφάνιση με τους ασπρόμαυρους, εάν προκύψει πρόταση από Τουρκία ή Ολλανδία όπως ακούγεται ή οποιαδήποτε άλλη χώρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags