Facebook Pixel Sportdog.gr | Με ζόρια, αλλά νίκη για τη Γιουνάιτεντ (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2017-12-17 18:11:00

Με ζόρια, αλλά νίκη για τη Γιουνάιτεντ (BINTEO)

Sportdog Team
Με ζόρια, αλλά νίκη για τη Γιουνάιτεντ (BINTEO)

Επικράτησε 1-2 της Γουέστ Μπρομ.

Στο 27` η σέντρα του Ράσφορντ βρήκε εντός περιοχής τον Λουκάκου, ο οποίος έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο αριστερό γάμα του Φόρστερ για το 1-0.

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου προσπάθησε να απαντήσει στο 34’ αλλά ο Σμόλινγκ πρόλαβε την προβολή του Ροντόν, ο οποίος ετοιμαζόταν να εκμεταλλευτεί τη σέντρα του Νιόμ για την ισοφάριση. Ένα λεπτό αργότερα όμως ο Λίνγκαρντ υποδέχτηκε έξω από την περιοχή πάσα του Μάτα και αφού βρήκε το απαραίτητο χώρο επιχείρησε ένα σουτ, το οποίο δεν θα κατέληγε στα δίχτυα αν δεν είχε μεσολαβήσει το πόδι του Χεγκάζι που άλλαξε την πορεία της μπάλας.

Στο δεύτερο μέρος τίποτα έμοιαζε ικανό να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού. Οι «baggies» συνέχισαν να βγάζουν στο χορτάρι τις επιθετικές τους αδυναμίες, κάτι που οι «κόκκινοι διάβολοι» εκμεταλλεύτηκαν μέχρι το 78ο λεπτό, αφού σε εκείνο το χρόνικό σημείο φανερώθηκαν οι δικές τους... αμυντικές αδυναμίες.

Η αδράνεια που επέδειξαν οι παίκτες του Μουρίνιο σε εκτέλεση κόρνερ από τους αντιπάλους επέτρεψε στον Γκάρεθ Μπάρι να κοντρολάρει και να στείλει με άνεση την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags