Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα Μάριν! «Έχω πολλές προτάσεις από πολλές ομάδες»!
| 2017-12-17 18:46:00

Βόμβα Μάριν! «Έχω πολλές προτάσεις από πολλές ομάδες»!

Sportdog Team
Βόμβα Μάριν! «Έχω πολλές προτάσεις από πολλές ομάδες»!

Τι είπε για το μέλλον του ο Γερμανός;

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΣ σχολίασε μεταξύ άλλων πως παρότι έχει πολλές προτάσεις, θέλει να μείνει στους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά:

-Για το πώς θα πάει στις διακοπές των Χριστουγέννων, αφού με το γκολ που πέτυχε έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και παράλληλα τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή χειμώνα»: «Όλη η ομάδα του Ολυμπιακού, όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα είναι χαρούμενοι. Θα πάμε στις διακοπές των Χριστουγέννων χαρούμενοι. Βρισκόμαστε στην πρώτη θέση, είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ μου που βοήθησε σήμερα την ομάδα, αλλά είμαι ακόμα πιο χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς και το αποτέλεσμα που μας έφερε στην πρώτη θέση».

-Για το γεγονός ότι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο κ. Λεμονής είχε ζητήσει μόνο νίκες μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Πως ήρθε αυτό και τι άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα: «Η αλήθεια είναι πως παιχνίδι με παιχνίδι το καταφέραμε αυτό. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ήταν ένας στόχος μας. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ άσχημο για εμάς, το γνωρίζουμε αυτό και ξέραμε πως υπήρχαν πράγματα που έπρεπε να βελτιωθούν. Αυτό λοιπόν προσπαθήσαμε να κάνουμε και το καταφέραμε αυτό που θέλαμε αυτή τη στιγμή. Πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν να φτάσουμε στην πρώτη θέση, όμως είναι ακόμα νωρίς. Πρέπει να μείνουμε σ’ αυτή την θέση μέχρι τον Μάιο. Θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο και εκεί θα μείνουμε μέχρι το τέλος. Αυτή τη στιγμή είμαστε εμείς στην κορυφή και οι υπόλοιπες ομάδες, δεν έχει σημασία αν είναι η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ, μας βλέπουν στην κορυφή και τώρα τα πράγματα θα είναι δύσκολα γι’ αυτούς».

-Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός από τη νέα χρονιά δεν θα έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και θα είναι πιο ξεκούραστος σε σχέση με την ΑΕΚ: «Είναι αλήθεια πως από εδώ και πέρα θα έχουμε όλη την εβδομάδα για να προετοιμάζουμε ένα παιχνίδι. Σχεδόν όλη την εβδομάδα θα προετοιμαζόμαστε για ένα παιχνίδι. Στους ποδοσφαιριστές αρέσουν τα πολλά παιχνίδια, γιατί είναι ωραίο να παίζεις δύο παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα κάθε τρεις μέρες. Θα μου λείψει η Ευρώπη, όμως από εδώ και πέρα έτσι έχουν τα πράγματα και θα έχουμε όλη την εβδομάδα για να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι».

-Για το τι έχει δει μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα, μιας και ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα από εδώ και πέρα. Οι αντίπαλοι προσπαθούν να μας αντιμετωπίσουν και να μας βάλουν δύσκολα. Παίζουν βέβαια αμυντικά και όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Τα αποτελέσματα επίσης, έρχονται δύσκολα όπως βλέπετε, με 1-0, με 2-0, με 2-1, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με τον καλύτερο τρόπο μέχρι το τέλος, θα προσπαθήσουμε να κερδίζουμε πιο εύκολα τα παιχνίδια μας και να μείνουμε στη θέση αυτή μέχρι το τέλος».

-Για την καλύτερη και την χειρότερή του στιγμή το 2017: «Η καλύτερή μου στιγμή αναμφισβήτητα, είναι ότι έγινα πατέρας μέσα στο 2017. Καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο απ’ αυτό. Αν μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, είναι η κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος. Κακές στιγμές είχα αρκετές. Η ήττα μας από τον Παναθηναϊκό, δεν ήμουν βέβαια στην αποστολή, αλλά τέτοιες στιγμές είναι αυτές που δεν μου αρέσουν».

-Για το ότι διανύει τη δεύτερή του χρονιά στον Ολυμπιακό και έχοντας παίξει και στο εξωτερικό πως βλέπει τα πράγματα στην Ελλάδα και στους «ερυθρόλευκους»: «Είναι ένας πολύ μεγάλος Σύλλογος, ένας Σύλλογος που παίρνει μέρος στο UEFA Champions League και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Μου αρέσει πάρα πολύ εδώ. Είναι ένας Σύλλογος που έχει φανταστικούς φιλάθλους και αυτό είναι κάτι αρέσει πολύ στους ποδοσφαιριστές και είμαι πολύ καλά και πολύ χαρούμενος εδώ».

-Για το γεγονός ότι δείχνει να απολαμβάνει τη ζωή του στην Ελλάδα: «Είναι όλα αυτά που λέτε, είναι πολύ ωραίο το γεγονός ότι ξυπνάω το πρωί και βλέπω ήλιο και έχω δίπλα μου τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Είναι οι άνθρωποι εδώ που είναι πάρα πολύ καλοί. Αρέσει πολύ και στην οικογένειά μου να ζω εδώ. Συναντάω στον δρόμο κόσμο, όχι μόνο φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά και των υπόλοιπων ομάδων και είναι όλοι ευγενικοί και καλοί μαζί μου και λένε θετικά πράγματα και είμαι πολύ ευτυχισμένος».

-Για το πώς σκέφτεται το μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Παρόλο που έχω πολλές προτάσεις από πολλές ομάδες, έχω δηλώσει και πιο παλιά ότι μου αρέσει εδώ και θέλω να μείνω εδώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags