Facebook Pixel Sportdog.gr | Λάρισα σε είδα και λαχτάρησα - Διπλό παραμονής για την ΑΕΛ με Ντέλετιτς
| 2017-12-17 19:12:00

Λάρισα σε είδα και λαχτάρησα - Διπλό παραμονής για την ΑΕΛ με Ντέλετιτς

Sportdog Team
Λάρισα σε είδα και λαχτάρησα - Διπλό παραμονής για την ΑΕΛ με Ντέλετιτς

Οι βυσσινί νίκησαν 2-0 στη Λαμία.

Αήττητη παρέμεινε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ. Η ομάδα του Κάμπου επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Λαμίας και έκανε αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής, αφού έμεινε 9 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, απείλησε στο 9' με τον Αγκάνοβιτς και στο 18' άνοιξε το σκορ με τον Ντέλετιτς. Η Λαμία απέτυχε να ισοφαρίσει στο 23' με τον Βασιλαντωνόπουλο και στο 30' το πλήρωσε όταν οι Θεσσαλοί που εξακολουθούσαν να έχουν τον πρώτο λόγο πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Ντέλετιτς να βρίσκει ξανά δίχτυα. Στο 37' ο Βουό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι, αλλά το γκολ των γηπεδούχων ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Λαμία είχε δοκάρι με τον Αναστασόπουλο, στο 48' το σκορ όμως δεν άλλαξε μέχρι τέλους με την ΑΕΛ να παίρνει μεγάλη νίκη. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι συνεχίζει την ανωδική πορεία της και δικαιώνει τους ανθρώπους της. Κάποια στιγμή δεν αποκλείεται και να γίνει η ομάδα που λαχταρούν οι Λαρισαίοι.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο Ντέλειτς ήταν ο άνθρωπων της Λάρισας στη Λαμία σκόραρε και τα δύο τέρματα και οι βυσσινί έφυγαν με το διπλό.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης (28' Τσούκαλος), Ασίγκμπα, Όμο, Κουκόλης, Καραγιάννης, Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος (56' Τσαπρούνης), Πίτι (61' Φράγκος), Βουό.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς (79' Μπάλλας), Ναζλίδης (92' Γιαννιτσάνης), Κριζμάν (88' Mασούρας)

Η ΦΑΣΗ Το δοκάρι της Λαμίας στο 48' . Ο Αναστασόπουλος σούταρε, η μπάλα βρήκε και στον Γκιόλια και χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Μπόζοβιτς.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Ο διαιτητής Σκούλας ήταν σωστός. Μάλιστα στο 37' ακύρωσε ορθώς γκολ της Λαμίας αφού ο Βουό ήταν οφσάιντ.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Η ΑΕΛ ήταν πολύ φορτσάτη και ευτύχησε να προηγηθεί με δύο γκολ στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος έδωσε χώρο στη Λαμία, η οποία θα μπορούσε να είχε μειώσει και να κυνηγήσει με καλύτερες προϋποθέσεις την ανατροπή αλλά ήταν άτυχη.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η Λάρισα είναι ομάδα που στο ξεκίνημα της σεζόν υπολογίζαμε, ότι θα δώσει μάχη για τη σωτηρία όπως και η Λαμία. Αμφότερες όμως έχουν κάνει αξιοσημείωτες πορείες. Την 15η αγωνιστική όμως οι Θεσσαλοί ήταν καλύτεροι από τους Στεροελλαδίτες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags