Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα κάγκελα οι Παναθηναϊκοί - «Διώξτε την ψιψίνα, αυτοί να παίξουν βασικοί»
| 2017-12-17 22:05:00

Στα κάγκελα οι Παναθηναϊκοί - «Διώξτε την ψιψίνα, αυτοί να παίξουν βασικοί»

Sportdog Team
Στα κάγκελα οι Παναθηναϊκοί - «Διώξτε την ψιψίνα, αυτοί να παίξουν βασικοί»

Με ποιον τα βάζουν μετά την ισοπαλία στην Ξάνθη;

Ξέσπασαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά το νέο στραβοπάτημα της ομάδας τους. Η ισοπαλία στην Ξάνθη έφερε νέα γκρίνια και κριτική προς τους παίκτες. Ιδιαίτερα ο Χίλιεμαρκ που έχασε τετ α τετ στο τέλος του αγώνα τα άκουσε περισσότερο απ' όλους. Αποδέκτης σχολίων για την εμφάνιση του Τριφυλλιού στα Πηγαδιά έγινε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, για τον οποίο ειπώθηκαν τόσο θετικά όσο και αρνητικά πράγματα.

Επικροτήθηκε πάντως για την κίνηση με τους νεαρούς Πίσπα, Κουντουριώτη, για τους οποίους προτείνουν να ξεκινήσουν βασικοί κόντρα στον Πλατανιά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού παρατήρησαν ότι η εικόνα της ομάδας τους είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτερη, αλλά στο δεύτερο κόλλησε. Το sportdog.gr συγκέντρωσε μερικά σχόλια εξ αυτών και σας τα παρουσιάζει.

ΚΑΛΑ ΠΑΙΞΑΜΕ, ΑΞΙΖΑΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΕΔΡΑ Η ΞΑΝΘΗ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΔΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΓΙΑ 90 ΛΕΠΤΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ. ΧΙΛΙΕΜΑΡΚ ΔΥΟ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΧΑΣΕΣ, ΔΙΩΞ' ΤΗΝ ΤΗ ΨΙΨΙΝΑ.

Κρίμα κρίμα κρίμα.. Άψογο πρώτο ημίχρονο αλλά πολλές χαμένες ευκαιρίες.. Οι νέοι (Πισπας, Κουντουριώτης) πολύ καλοί, πρέπει να παίρνουν κ άλλο χρόνο συμμετοχής . Θετικός ο Τζανδάρης θα βοηθήσει στο μέλλον μαζί με τους προαναφερθέντες.. Η ομάδα από την αρχή της σεζόν δείχνει την αδυναμία στην φυσική κατάσταση, έτσι έχασε κ το πρόσφατο αγώνα με την κουλα, χρειάζεται πολύ δουλειά στο συγκεκριμένο κομμάτι. Έπρεπε οι αλλαγές να γίνουν πιο νωρίς γτ είχαν "σκάσει" απο το 60' κ μετά οι παίχτες ειδικά στο κέντρο κ δώσαμε πολλά μέτρα στην Ξάνθη..

Αλλη μια ομαδα που εγινε μπαρτσελονα κανενας σεβασμος απο διαιτητες ο ζιρκοβιτς μετατραπηκε σε τοιχος την στιγμή που σε αλλους αγωνες έπνιγε τα σουτ κατω απο χερια του

διωξτε ολους τους ξενους που ειναι κανονικα μισθοφοροι.ειδικα αυτους που ειναι δανεικοι και εχουν ομαδα ακομα και αν παιξουν χαλια.ο χιλιεμαρκ εχασε αυτο που θα εβαζε και ο αλμειδα.ο πισπας και ο κουντουριωτης δεν επρεπε να παιζουν τοσο λιγο.τουλαχιστον αυτοι παιζουν με παθος

Μπραβο ρε Ουζουνιδη, με πιτσιρικάδες και όπου πάει! Τουλάχιστον είδαμε μπάλα,όποιος δεν γουστάρει μην ξαναπατησει γήπεδο!!! Υ.Γ έπρεπε να ταν 1-3(Πουτ@ν@ μπάλα)

Ουζουνιδη δεν μπορείς ρε φίλε να δηλώνεις ικανοποιημενος όταν ακούγεται το κάθε Χωριό ανά βδομάδα να φωνάζει εκεί στη β εθνική για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ..

Mαυρο χάλι το β ημίχρονο.Εκείνος ο Βιγιαφάνιες τρέχει τρέχει και κανει μιά ωρα να σκεφθεί που θά στείλει την μπάλα! Ο Κουλιμπαλί τρεχααλατζής κι'αυτός αλλά το μυαλό λίγο και αλλού.Οι πιτσιρικάδες προσπάθησαν αλλά δεν είχαν υποστήριξη οπότε του αφήνω έξω.Ο Βλαχοδήμος τρώει το γκάλ και μετά πλονζάρει! Δέν έχουμε παίκτες όχι για μεγάλα πράγματα αλλά ούτε και γιά λίγα όπως η Ξάνθη. Ο Θεός να βάλει το χέρι του για την συνέχεια, αφού δεν υπάρχη καποιος άλλος να το βάλει στην τσέπη!

Καταραμενε αμπαλε σουηδε, αντι να πλασαρεις με το καλο σου πόδι, κανεις το δυσκολο με το αριστερό...

Ουζουνιδη διωξε όλους τους ξένους τους χαραμοφαηδες και ανεβασε παικτες απο την Κ20......

Τα ερασιτεχνάκια θα κρατήσουν ψηλά το ηθικό των φιλάθλων μας! Αυτοί έπαιξαν μπάλα με πάθος!

Πρέπει να έχεις πολύ υπομονή για να δεις ματς του Παναθηναϊκού.Με πλατανια βασικοι κουντουριωτης πισπας δωνης εμμανοηλιδης..

Ρε ουζουνιδη βγες και πες μας πως γινεται η πρωτη σου αλλαγη να γινεται στο 75 ενω ο αντιπαλος εχει κανει ηδη 2 απο το 60???πως γινεται ο λουντ να παιζει μεχρι το 80 ενω απο το 0 περπαταει βγες και απαντα λιγο και ασε τα διοικητητκα

κραταμε την πολυ καλη εμφανιση στο πρωτο μερος,κριμα που πεσαμε σε πολυυ καλο ζιβκοβιτς,δεν πηραμε διπλο στην ξανθη σε καλες εποχες θα παιρναμε τωρα;προχωραμε,οσοι θελετε να κλαιτε την μοιρα σας και να γκρινιαζετε καντε το,δεν θα αλλαξει κατι πανηγυρτζιδες

Αυτος ο χιλιεμαρκ ρε παιδια τι πηγε να κανει στην τελευταια φαση;

Και το βαρέλι δεν έχει πάτο...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags