17/12/17 - 23:09

«Μαρτύρησε» ο Κωνσταντίνου για Κουτρουμπή – Τι δήλωσε για Θεοδωρόπουλο και προσφυγές (ΒΙΝΤΕΟ)

Τοποθετήσεις πάνω σε όλα τα θέματα από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Sportdog Team
«Μαρτύρησε» ο Κωνσταντίνου για Κουτρουμπή – Τι δήλωσε για Θεοδωρόπουλο και προσφυγές (ΒΙΝΤΕΟ)
3.378views 0shares

Συνέντευξη στην ΕΡΤ έδωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη. Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ έδωσε απαντήσεις σε όλα τα καυτά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα. Για το θέμα Κουτρουμπή υποστήριξε, ότι δεν ήταν στα σχέδια του προπονητή. Όταν ρωτήθηκε για άλλους παίκτες του Τριφυλλιού, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει πρόταση... Παράλληλα ο βετεράνος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στον Σπύρο Θεοδωρόπουλο σχολιάζοντας την απόσυρση της κίνησης που έκανε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου: «Ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει προς το παρών τον σχεδιασμό του. Το πλάνο το είπε στους ανθρώπους που έπρεπε να το πει, στη Ζυρίχη και στην Ελλάδα. Θα στείλουμε τον διακανονισμό που πρέπει να υπογράψουν και θα περιμένουμε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας. Όλος ο κόσμος θα βοηθήσει, όλοι θα βοηθήσουν γιατί πρωτάθλημα χωρίς Παναθηναϊκό δεν υπάρχει.

Όλοι ανησυχούμε και οι φίλοι του Παναθηναϊκού ακόμα περισσότερο. Πρέπει να κάνουν υπομονή και να συσπειρωθούμε. Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη, αλλά με τη στήριξή τους ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να ξεπεράσει τα εμπόδια και θα τα ξεπεράσει. Η νέα χρονιά θα είναι μια χρονιά του Παναθηναϊκού».

Για το αν έχουν ζητήσει κάποιοι παίκτες να φύγουν: «Ακόμη όχι. Εκτός από τον Κουτρουμπή δεν υπάρχει πρόταση από κάποιον ποδοσφαιριστή να φύγει».

Για τον Κουτρουμπή: «Δεν είναι στα σχέδια του προπονητή».


Για το αν υπάρχουν ψυχικά αποθέματα: «Απ΄ ότι είδατε στο σημερινό ματς υπάρχουν ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό και θα κρατηθεί».

Για την απόσυρση του κύριου Θεοδωρόπουλου: «Ο κύριος Θεοδωρόπουλος ξέρει γιατί τη διέκοψε. Εμείς σαν διοίκηση θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

 

Δείτε τι δήλωσε στην Αθλητική Κυριακή:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ