Facebook Pixel Sportdog.gr | Αισιόδοξος ο Άλτμαν-«Θα έρθει το πρώτο διπλό και άλλα μετά»
| 2017-12-18 13:48:00

Αισιόδοξος ο Άλτμαν-«Θα έρθει το πρώτο διπλό και άλλα μετά»

Sportdog Team
Αισιόδοξος ο Άλτμαν-«Θα έρθει το πρώτο διπλό και άλλα μετά»

Τι πιστεύει ο Ισραηλινός του Παναθηναϊκού;

Ο Όμρι Άλτμαν υπογράμμισε στη NOVA πως ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην ισοπαλία 1-1 του «τριφυλλιού» στα Πηγάδια με την Ξάνθη και υπογράμμισε πως οι «πράσινοι» πρέπει να κρατήσουν την καλή απόδοση του πρώτου ημιχρόνο.

Αρχικά, ο Άλτμαν δήλωσε για την εμφάνιση των «πράσινων» στα Πηγάδια: «Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη εξήγηση. Ίσως κουραστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, όμως μετά έπεσε η απόδοσή μας. Πρέπει να προχωρήσουμε και να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Ελπίζω θα έρθει σύντομα η πρώτη εκτός έδρας νίκη και θα ελπίζω πως από εκεί και μετά θα έρθουν και άλλες».

Σχετικά με την δική του απόδοση, ο Άλτμαν δήλωσε: «Ένιωσα καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζω πως θα μπορούσα να έχω σκοράρει ένα ακόμα γκολ και να έχει τελειώσει το παιχνίδι. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι, να δείξω την ποιότητά μου και να βοηθήσω την ομάδα μου. Όμως δεν έχει σημασία το αν έπαιξα καλά, από τη στιγμή που δε νικήσαμε».

Τέλος, ο Ισραηλινός δήλωσε για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού: «Πιστεύουμε όλοι, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, στις δυνατότητές μας. Πιστεύουμε ότι στον δεύτερο γύρο θα είμαστε καλύτεροι στον δεύτερο γύρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags