Facebook Pixel Sportdog.gr | Καταπέλτης ο Βαρούχας - «Δύο πέναλτι στην ΑΕΚ» και ατάκα για τα γκολ Ολυμπιακού και Πλατανιά
| 2017-12-18 18:38:00

Καταπέλτης ο Βαρούχας - «Δύο πέναλτι στην ΑΕΚ» και ατάκα για τα γκολ Ολυμπιακού και Πλατανιά

Sportdog Team
Καταπέλτης ο Βαρούχας - «Δύο πέναλτι στην ΑΕΚ» και ατάκα για τα γκολ Ολυμπιακού και Πλατανιά

Έγιναν σημαντικά λάθη σύμφωνα με τον καθηγητή διαιτησίας.

Από σημαντικά λάθη στις αναμετρήσεις ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης σημαδεύτηκε η 15η αγωνιστική της Super League, όπως σημείωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Βαρούχας στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας του κριτικής.

Ο καθηγητής διαιτησίας, αφού… αποθέωσε τη φετινή πορεία του Ατρόμητου και τη συνεισφορά του Γιώργου Σπανού, αλλά και το τμήμα μπάσκετ του ΓΣ Περιστερίου, προχώρησε στην ανάλυση των αγώνων της αγωνιστικής στον τομέα της διαιτησίας και στάθηκε στα δύο ματς σε Χανιά και ΟΑΚΑ που έγιναν τα σοβαρότερα λάθη.

Συγκεκριμένα, για τη διαιτησία του Στέφανου Κουμπαράκη στο ματς της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα είπε: «Τα τραβήγματα πρέπει να τιμωρούνται, αφού είναι παράβαση. Όταν ο διαιτητής κάνει μία σύσταση για τα τραβήγματα, δεν υπάρχει δεύτερη. Στον εν λόγω αγώνα, υπάρχουν δύο τραβήγματα του Παπάζογλου στον Λαμπρόπουλο, που είναι πέναλτι. Ωστόσο, και ο επόπτης Κούλα Χασάν έχει κάνει δύο λάθη, που κόβει επιθέσεις της ΑΕΚ».

Επιπλέον, για τα σφυρίγματα του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου, σημείωσε: «Υπάρχει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, αφού ο Καρυπίδης με πρόθεση γυρίζει την μπάλα με το χέρι στον τερματοφύλακά του. Ωστόσο, γίνεται λάθος και στο 2’ από τον επόπτη Κουντουρέλη, καθώς υπάρχει κανονικό γκολ του Πλατανιά, διότι ο παίκτης που σκοράρει καλύπτεται. Παρ’ όλα αυτά είναι μια δύσκολη φάση».

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα ματς της Super League, ο Παναγιώτης Βαρούχας είπε:

Για το Κέρκυρα-Ατρόμητος: «Αν ο Κομίνης ήταν πιο προσεκτικός στον πειθαρχικό έλεγχο θα ήταν τέλειος. Ένα πέναλτι που ζήτησε η Κέρκυρα στο α’ ημίχρονο, δεν υπάρχει καμία παράβαση».

Για το Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο βοηθός Γκάγκας στη φάση του Ανσαριφάρντ έχασε τη φάση και δεν τρέχει προς την μπάλα και έτσι δεν βλέπει ότι έχει περάσει τη γραμμή και άρα υπάρχει καθαρό γκολ. Ο Τζήλος έχει κάνει πολλά λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο, αφού Σισέ, Λίλα και Οφόε έπρεπε να πάρουν κάρτες και δεν πήραν».

Για το Λαμία-ΑΕΛ: «Ο Σκουλάς έκανε πολύ καλή διαιτησία, όπως και οι βοηθοί είχαν σωστές υποδείξεις».

Για το Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός: «Ο Μπλάνας έκανε μια διαιτησία που προβλημάτισε όλο τον κόσμο. Γίνονταν μόνιμα καθυστερήσεις στο ματς. Λανθασμένη υπόδειξη στο 39’ για οφσάιντ κατά του Αστέρα Τρίπολης».

Για το Ξάνθη-Παναθηναϊκός: «Δεν είχε δύσκολες φάσεις η αναμέτρηση, αλλά ο Καραντώνης έκανε εκπτώσεις στον πειθαρχικό έλεγχο».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags