Facebook Pixel Sportdog.gr | Σεισμός... Λεβαδειακός – Νίκη με ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο
| 2017-12-18 21:22:00

Σεισμός... Λεβαδειακός – Νίκη με ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο

Sportdog Team
Σεισμός... Λεβαδειακός – Νίκη με ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο

Τρελό παιχνίδι στη Λιβαδειά με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1.

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Λεβαδειακός κόντρα στον Πανιώνιο στο παιχνίδι, το οποίο ήταν το τελευταίο ματς πρωταθλήματος για το 2017. Η ομάδα της Λιβαδειάς μετά από 2 μήνες επέστρεψες στις νίκες και ανέβηκε στην 8η θέση της κατάταξης όπου συγκατοικεί με την Ξάνθη με 18 βαθμούς.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά, ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που είχε τον πρώτο λόγο στο πρώτο ημίχρονο, όπου απείλησε περισσότερες φορές σε σχέση με τον Πανιώνιο που είχε τον Κότνικ σε μεγάλη μέρα. Οι Βοιωτοί είχαν δοκάρι στο 50' και πλήρωσαν το γεγονός, ότι δεν μετουσιώσαν σε γκολ τις ευκαιρίες τους, στο 58' όταν οι Νεοσμυρνιώτες προηγήθηκαν με τον Μασούρα. Δύο λεπτά αργότερα όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Λεονάρντο. Στο 78' ο Γιακουμάκης έκανε το 2-1 και έδωσε τη νικη στην ομάδα του.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο Εμπασί ήταν ο άνθρωπος που κράτησε την ομάδα του. Δεν είναι τυχαίο ότι το γκολ του Γιακουμάκη προήλθε ύστερα από απόκρουση του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, ο οποίος έβγαλε με ταχύτητα τους παίκτες του στην αντείθεση.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Αμαράλ, Λεονάρντο, Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Νιασέ (62' Μητρόπουλος), Νουάνκο, Γιουσούφ, Σουμπίνιο (83' Μεντί), Μπελγκαζουανί, Γιακουμάκης

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Χταζισαφί, Γκιοατά, Μπανανά, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης (81' Σιώπης), Λάμπρου, Σαββίδης (73' Ταπόκο), Μασούρας, Γεσίλ (54' Ντουρμισάι)

Η ΦΑΣΗ Το γκολ της νίκης του Λεβαδειακού. Ο Εμπασί έβγαλε γρήγορα την ομάδα του στην κόντρα μετά από καίρια απόκρουσση, ο Γιακουμάκης βγήκε τετ α τετ με τον Κότνικ, τον οποίο και νίκησε με τη βοήθεια κόντρας.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Ο Παπαπέτρου δεν είχε προβλήματ. Σωστα δεν έδωσε πέναλτι στο 21' σε πέσιμο του Γκιοατά στην περιοχή έπειτα από τράβηγμα του Νιάσε. Ο αμυντικός του Λεβαδειακού κράτησε όντως τον αντίπαλό του, ωστόσο, αυτός φάνηκε να πέφτει πολύ εύκολα...

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος, ειδικά στο πρώτο μέρος Έδειξε το πόσο ανώτερος ήταν και τι προπονητάρα έχει όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Δεν έπαθαν ψυχρολουσία οι Βοιωτοί από το 0-1, ισοφάρισαν και πήραν το ματς. Θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει όμως νωρίτερα τη νίκη, αφού στο 50' είχαν δοκάρι.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ Το παιχνίδι αυτό ανήκε στον Λεβαδειακό. Ο Πανιώνιος δείχνει να φθίνει αγωνιστικά. Αν δεν ήταν ο Κότνικ σε καλή μέρα ίσως να είχε υποστεί πανωλεθρία.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags