Facebook Pixel Αρέσει στον Ολυμπιακό ο Μαυροπάνος του ΠΑΣ Γιάννινα - Sportdog.gr
| 2017-12-19 09:30:00

«Τρέλανε» όλο το Λιμάνι ο Έλληνας «ογκόλιθος» - Πάει να «κλέψει» την ταλεντάρα από τον ΠΑΟΚ;

Sportdog Team
«Τρέλανε» όλο το Λιμάνι ο Έλληνας «ογκόλιθος» - Πάει να «κλέψει» την ταλεντάρα από τον ΠΑΟΚ;

Φούντωσαν οι φήμες και για... συνάντηση με Μαρινάκη.

Μάλλον πέρασε στα... ψιλά του ρεπορτάζ από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά όπως φαίνεται, πρόκειται για μια υπόθεση που έχει «ζουμί».

Εχει να κάνει με την περίπτωση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, ο οποίος δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι διέπρεψε στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» και μαγνήτισε πάνω του πάρα πολλά βλέμματα, ενώ κέρδισε μετά το τέλος του ματς και πάρα πολλά εύσημα από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός ήταν αλάνθαστος στα καθήκοντά του, με εξαιρετικές τοποθετήσεις και με πολύ τσαγανό στο παιχνίδι του, ενώ μόνο «ψαρωμένος» δεν έδειξε από τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του, αλλά και από το γεγονός ότι αγωνιζόταν σε μια από τις πιο «καυτές» και απαιτητικές έδρες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκεί όπου το παραμικρό λάθος μπορεί να σε εκθέσει και από... πολύφερνος γαμπρός να γίνεις «παρακατιανός».

Εν τέλει, ο 20χρονος στόπερ κέρδισε πολλούς πόντους με το αρχοντικό του στυλ και το γεροδεμένο σκαρί του, ξεχωρίζοντας από όλους τους υπόλοιπους αμυντικούς του ΠΑΣ.

Τα παραπάνω έδωσαν νέα τροφή στις φήμες, που θέλουν τους Ερυθρόλευκους να επανέρχονται δυναμικά στην περίπτωση του νεαρού αμυντικού, ενώ μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπήρξε συζήτηση για το θέμα του σε κορυφαίο επίπεδο διοικητικών παραγόντων στο Φάληρο.

Καθώς, πέραν του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο γήπεδο ήταν και ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, με τις πιθανότητες -ασφαλώς- μιας γενικότερης κουβέντας ανάμεσα στα δύο «αφεντικά» των ομάδων της Σούπερ Λίγκας να είναι σημαντικά μεγάλες. Eξάλλου, το όνομα του νεαρού στόπερ ακούστηκε έντονα πρόσφατα και ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ.

Πάντως, σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Μαυροπάνος κέρδισε πολλά εύσημα, τόσο από τους παίκτες του Ολυμπιακού, που τον αντιμετώπισαν όσο και από τον Τάκη Λεμονή. Εντυπωσίασε τους πάντες και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν την... ξεχνάει τη συγκεκριμένη περίπτωση. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags