Facebook Pixel Sportdog.gr | Η αλήθεια για τη μεταγραφή-βόμβα του ΠΑΟ - Θα γυρίσει πίσω ή θα τον... καταστρέψει;
| 2017-12-19 10:56:00

Η αλήθεια για τη μεταγραφή-βόμβα του ΠΑΟ - Θα γυρίσει πίσω ή θα τον... καταστρέψει;

Η αλήθεια για τη μεταγραφή-βόμβα του ΠΑΟ - Θα γυρίσει πίσω ή θα τον... καταστρέψει;

Πολύ καλό για να είναι αληθινό...

Κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ένα απίθανο σενάριο που αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει ενόψει Γενάρη το ενδεχόμενο της επιστροφής του Σεμπάστιαν Λέτο.

Ο Αργεντινός άσος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Έμιρατς Κλαμπ και προφανώς το όνομά του ήρθε στο προσκήνιο από τη στιγμή που οι Πράσινοι και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ψάχνουν για φορ.

Βεβαίως, μοιάζει εντελώς παράλογο να έχει βάση το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, από τη στιγμή που ως γνωστόν υπάρχει σε εξέλιξη σκληρή δικαστική διαμάχη του Τριφυλλιού με τον Σεμπάστιαν Λέτο.

Ο παίκτης αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του Παναθηναϊκού, διεκδικεί άμεσα τα οφειλόμενα του, ετοιμάζεται να βάλει σε μεγάλους μπελάδες την πρώην ομάδα του, οπότε θεωρείται αδύνατον ξαφνικά και ως... δια μαγείας να ξεχαστούν όλα, οι Πράσινοι να πληρώσουν και ο παίκτης να γυρίσει στη Λεωφόρο!

Αν και η συγκεκριμένη μεταγραφή θα μπορούσε να δώσει τη λύση που ο Μαρίνος Ουζουνίδης ψάχνει για τη γραμμή κρούσης, αλλά και να... ζεστάνει τον κόσμο, μιας και ως γνωστόν πρόκειται για έναν παίκτη που λατρεύουν οι οπαδοί.

Απεναντίας, όπως προαναφέραμε, ο Αργεντινός αναμένεται να «στριμώξει» τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που δεν έχει διάθεση να κάνει πίσω ως προς τα οφειλόμενα, ενώ την ίδια στάση κρατούν και οι υπόλοιποι παίκτες που «απειλούν» την ύπαρξη του Τριφυλλιού.

Δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση, όπως διαβάζουμε στα ρεπορτάζ, «καλό κλίμα» στις διαπραγματεύσεις των Πράσινων με τους πιστωτές, με τους Στάθη Ταυλαρίδη και Γιώργο Κουτρουμπή να είναι αποφασισμένοι να πάνε τις υποθέσεις τους μέχρι τέλους, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το μέλλον του συλλόγου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags