Facebook Pixel O Mασάς "διώχνει" τον Οφόε από τον Ολυμπιακό - Sportdog.gr
| 2017-12-19 14:55:00

Αυτός «πρόδωσε» το νέο deal στον Ολυμπιακό - Έρχεται και... φέρνει ένα κάρο χρήματα;

Sportdog Team
Αυτός «πρόδωσε» το νέο deal στον Ολυμπιακό - Έρχεται και... φέρνει ένα κάρο χρήματα;

Η μεταγραφή που θα φέρει εξελίξεις στο Λιμάνι.

Έχουν φουντώσει οι φήμες τις τελευταίες ώρες ότι ο Ολυμπιακός προχωράει δυναμικά την περίπτωση του Ζινεντίν Μασάς.

Ο Γαλλοαλγερινός άσος έμεινε ελεύθερος από την Τουλούζ και φέρεται να αποτελεί θερμή εισήγηση του Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τη συγκεκριμένη αγορά.

Ο παίκτης φαίνεται ότι όντως απασχολεί τον Ολυμπιακό, ωστόσο το θέμα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι ίσως αναμένονται... αποχωρήσεις στη συγκεκριμένη θέση.

Το ενδιαφέρον, λοιπόν, για τον 21χρονο άσο, που αγωνίζεται τόσο ως 6άρι όσο κι ως 8άρι, μπορεί να συνδέεται με την πολύ πιθανή φυγή του Οτζίτζα Οφόε από το Λιμάνι.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Βέλγος μέσος είναι φευγάτος από τον Πειραιά, ενώ χθες στην Πορτογαλία ισχυρίζονταν ότι είναι θέμα χρόνου η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του.

Εξάλλου, ο παίκτης έχει δηλώσει και δημόσια πως θα ήθελε να πάει σε μια πιο ασφαλή χώρα, μετά την επίθεση ληστών στο σπίτι του, ωστόσο για να αποχωρήσει θα πρέπει οι Πορτογάλοι να ικανοποιήσουν τους Ερυθρολεύκους.

Ο Ολυμπιακός αξιώνει περί τα 5 εκατ. ευρώ για τον Οτζίτζα Οφόε, η Σπόρτινγκ φέρεται να έχει διάθεση να δώσει 3 εκατ. ευρώ, ωστόσο θα μπορούσε να βρεθεί κάπου στη μέση η ιδανική λύση και για τις ομάδες.

Όπως, άλλωστε, σας έχουμε αποκαλύψει ο Τάκης Λεμονής έχει την ενημέρωση εδώ και καιρό πως ο Βέλγος θα πωληθεί τον Γενάρη και έτσι εξηγείται καθώς φαίνεται και η αναζήτηση ενός μέσου από τους Πειραιώτες, με τον Ζινεντίν Μασάς να βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags