Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός «κέρδισε» τον Λουτσέσκου – Κίνηση που θα τρελάνει τους ΠΑΟΚτσήδες
| 2017-12-19 22:05:00

Αυτός «κέρδισε» τον Λουτσέσκου – Κίνηση που θα τρελάνει τους ΠΑΟΚτσήδες

Sportdog Team
Αυτός «κέρδισε» τον Λουτσέσκου – Κίνηση που θα τρελάνει τους ΠΑΟΚτσήδες

Τι είδε ο Ρουμάνος στα Τρίκαλα.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 5-1 στα Τρίκαλα. Γιατί προηγήθηκε αλλά ισοφαρίστηκε άμεσα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει επιθετικά. Οι παίκτες του Λουτσέσκου έδειξαν καλά στοιχεία, κυκλοφόρησαν γρήγορα τη μπάλα, αλλά τους έλειπε η αυτοπεποίθηση, την οποία απέκτησαν όταν άλλαξε η ψυχολογία στο 2-1.

Μετά το δεύτερο γκολ του Μάτος όλα πήραν τον δρόμο τους. Ο Μπίσεσβαρ πέτυχε το τρίτο, ο Τζάλμα Κάμπος το τέταρτο και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σάκχοφ. Μέχρι να καθαρίσει ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι ο πάγκος βίωνε με αγωνία την αναμέτρηση.

Από τη νίκη αυτή, εκτός από την αντίδραση του ΠΑΟΚ και τα πολλά γκολ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κρατά και κάτι ακόμα. Αυτό είναι η επιστροφή του Γιάννη Μυστακίδη στην αγωνιστική δράση μετά από πολλούς μήνες, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός μπήκε στο 82' αντί του Μπίσεσβαρ και έδειξε πιο πωρωμένος από ποτέ. Αυτό φάνηκε από την αντίδρασή του, κατά το ζέσταμα, όταν πήρε το χαρτάκι από τον Ρουμάνο τεχνικό. Ο Μυστακίδης τρελάθηκε, έφυγε σαν σίφουνας για τον πάγκο, προκειμένου να αλλάξει γρήγορα και να πατήσει χορτάρι.

Αν μη τι άλλο, αυτή η διάθεση και η επιθυμία του Έλληνα ποδοσφαιριστή δείχνει πολλά. Όχι μόνο για τους οπαδούς αλλά και για τον προπονητή του, ο οποίος αρχίζει να στηρίζεται στο ελληνικό στοιχείο. Γι'αυτό και ο Μυστακίδης έδειξε αυτόν τον ζήλο.

Ο Λουτσέσκου εμπιστεύεται τους γηγενείς, τον Πέλκα τον έχει μέσα σε κάθε ματς, ο Λημνιός πήρε επίσης φανέλα. Στα Τρίκαλα εμπιτεύτηκε τον Δεληγιαννίδη. Οπότε ο Μυστακίδης που στάθηκε άτυχος πέρσι θέλει να δείξει στον προπονητή του. Τα λεπτά που πήρε στο ματς του Κυπέλλου ήταν απλά για να ξεμουδιάσει. Θα υπάρξουν όμως και άλλες ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να αρπάξει από τα μαλλιά.

Αν το πετύχει αυτό ο Μυστακίδης θα τρελάνει τους ΠΑΟΚτσήδες. Γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φωνάζουν για τους Έλληνες παίκτες. Πιστεύουν, ότι μόνο αυτοί νιώθουν το βάρος της φανέλας και δεν δείχνουν αδιαφορία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags