Facebook Pixel Sportdog.gr | Αντίδραση ΠΑΟΚ για το πέναλτι στον Μπίσεσβαρ – Τι αναφέρει η ΠΑΕ
Ποδόσφαιρο
| 2017-12-19 22:34:00

Αντίδραση ΠΑΟΚ για το πέναλτι στον Μπίσεσβαρ – Τι αναφέρει η ΠΑΕ

Sportdog Team
Αντίδραση ΠΑΟΚ για το πέναλτι στον Μπίσεσβαρ – Τι αναφέρει η ΠΑΕ

Αναφορά σε μία αμφισβητούμενη φάση κάνει ο Δικέφαλος.

Το εμφατικό 5-1 κόντρα στα Τρίκαλα φαινομενικά δεν θα μπορούσε να δώσει τροφή για συζητήσεις γύρω από τη διαιτησία. Παρ' όλα αυτά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε αναφορά στο match report της αναμέτρησης του Κυπέλλου, στο πέναλτι που στέρησε ο Φωτιάς στον Μπίσεσβαρ, για το οποίο σας ενημέρωσε το sportdog.gr, . Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου το θέμα του αγώνα.

«Με μία εμφατική νίκη με 1-5 μέσα στα Τρίκαλα, ο ΠΑΟΚ καθάρισε την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από το πρώτο παιχνίδι.

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και πολύ χαμηλή θερμοκρασία, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν ορεξάτοι και με επιθετική διάθεση για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να ψάξουν το γρήγορο γκολ.Ο Δικέφαλος ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα στην πρώτη καλή του φάση στο παιχνίδι. Ο Πέλκας πέρασε εξαιρετική κάθετη στον Πρίγιοβιτς , ο Σέρβος είδε τον Αποστολίδη να διώχνει το πλασέ του, αλλά ο Μάτος στην επαναφορά από κοντά έκανε το 0-1. Πρίγιοβιτς και Τσίμιροτ έχασαν καλές ευκαιρίες αμέσως μετά το γκολ για να αυξήσουν το προβάδισμα, αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα ο ΑΟΤ βρήκε γκολ.Ο ΠΑΟΚ κράτησε το προβάδισμα για μόλις 10 λεπτά καθώς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 15′ με τον Πάνο να σκοράρει με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκόλια.

Μετά το γκολ των γηπεδούχων ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να καταφέρνει να κάνει εύκολα φάσεις προς την αντίπαλη εστία. Ένα σουτ του Πέλκα , μία κεφαλιά του Μάτος και δύο προσπάθειες του ΑΟΤ μετά από ολιγωρία στην ασπρόμαυρη άμυνα ήταν τα μοναδικά αξιοσημείωτα μέχρι την ανάπαυλα.To δεύτερο μέρος έμελλε να είναι τελείως διαφορετικό για τις δύο ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση και το κατάφερε με άνεση μάλιστα.Στο 49′ ο Φωτιάς αρνήθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Μπίσεσβαρ από τον Γιαννίτση, αλλά στο 57′ ο Μάτος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Πέλκα . Το γκολ έδωσε ώθηση στον Δικέφαλο που από εκείνο το σημείο και μετά δεν κοίταξε πίσω και έφτασε σε μία ευρεία νίκη.Στο 70′ ο Μπίσεσβαρ πήρε εξαιρετική κάθετη από τον Πρίγιοβιτς και πλάσαρε για το 1-3. Δέκα λεπτά μετά ο Κάμπος μετά από ασίστ του Σάκχοφ ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ.Ο Ουκρανός μάλιστα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων βρήκε δίχτυα για να γράψει τον επίλογο της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Βέρτζος, Γιαννίτσης (66΄ Ζγκούρι), Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Χιντζίδης (66΄ Ντίνας), Τόμιτς, Ανδρεόπουλος (73΄ Τσιάρας), Γροντής, Καπός.

ΠΑΟΚ ( Ράζβαν Λουτσέσκου ): Ρέι, Μάτος , Δεληγιαννίδης , Βαρέλα , Μαλεζάς , Μπίσεσβαρ (82΄ Μυστακίδης ), Πέλκας (76΄ Κουλούρης ), Λημνιός (69΄ Κάμπος ), Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Πρίγιοβιτς .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags