Facebook Pixel Ποιο Αμβούργο τώρα; Αυτοί θα «σκοτώσουν» τον Παναθηναϊκό - Sportdog.gr
| 2017-12-20 13:15:00

Ποιο Αμβούργο τώρα; Αυτοί θα «σκοτώσουν» τον ΠΑΟ - Tι «παίζεται» λίγο πριν το «τέλος»

Sportdog Team
Ποιο Αμβούργο τώρα; Αυτοί θα «σκοτώσουν» τον ΠΑΟ - Tι «παίζεται» λίγο πριν το «τέλος»

Η πραγματικότητα είναι μία και πολύ σκληρή για το Τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός βιώνει πολύ δύσκολες καταστάσεις μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου, ωστόσο τα πραγματικά χειρότερα φαίνεται πως ακόμα δεν έχουν έρθει για την ομάδα του Τριφυλλιού.

Είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσει τσουνάμι προσφυγών κατά της πράσινης ΠΑΕ (ήδη έχει ξεκινήσει το πρώτο κύμα), κάτι που αναμένεται να οδηγήσει μαθηματικά τον σύλλογο προς τη διάλυση, μιας και ως γνωστόν δεν υπάρχουν οι πόροι για να καλυφθούν οι οφειλές.

Καθημερινά, μάλιστα, προκύπτουν νέοι σκόπελοι για τον Παναθηναϊκό, με τον τελευταίο να ακούει στο όνομα Αμβούργο, καθώς η γερμανική ομάδα αξιώνει από τους Πράσινους το... εξωπραγματικό ποσό των 50.000 ευρώ από τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ.

Βεβαίως, η... απειλή της γερμανικής ομάδας είναι πολύ μικρή για το Τριφύλλι σε σχέση με τις προσφυγές των παικτών που ετοιμάζονται και αφορούν ποσά ακόμα και πάνω από τις 150.000 ευρώ, οπότε είναι και απορίας άξιον πώς και για ποιο λόγο αναδείχθηκε στο ρεπορτάζ o... «μεγάλος κίνδυνος» από το Αμβούργο. 

Στην ουσία, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός δεν κινδυνεύει (μόνο) από τη γερμανική ομάδα, που διεκδικεί χρήματα και από την πώληση του Σουηδού άσου στη Αλ Αϊν, αλλά και από τον καταιγισμό προσφυγών που έρχεται και αφορά πολύ περισσότερα χρήματα, που οι Πράσινοι ως γνωστόν δε διαθέτουν αυτή τη στιγμή και περιμένουν ένα... θαύμα για να σωθούν.

Όπως και να έχει, η πραγματικότητα είναι πλέον ζοφερή για τον ιστορικό σύλλογο και μένει να δούμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην ομάδα μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις που αναμένονται και κανείς, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να σταματήσει.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags