20/12/17 - 19:18

«Πόλεμος» της ΑΕΛ με παίκτη που… κάνει τον τραυματία!

Ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ κατά του ποδοσφαιριστή!

Sportdog Team
«Πόλεμος» της ΑΕΛ με παίκτη που… κάνει τον τραυματία!
1.169views 0shares

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, Τσίμο Ναβάρο.

Συγκεκριμένα, οι «βυσσινί» εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία υποστηρίζουν ότι ο παίκτης αρνείται να λύσει το συμβόλαιό του και προσποιείται τον τραυματία κάθε φορά που δεν ξεκινά βασικός!

Έτσι, όπως γνωστοποίησε η θεσσαλική ομάδα, η λύση θα δοθεί στα δικαστήρια, με την κατάθεση προσφυγής είτε από την ΠΑΕ είτε από τον ίδιο τον παίκτη, προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι παρά τις προσπάθειες που έκανε η διοίκηση και ο μάνατζερ του παίκτη Βέλα Τζούνιορ ο ποδοσφαιριστής Τσίμο Ναβάρρο αρνείται να λύσει το συμβόλαιο του αρνούμενος να εξοφληθεί μέχρι σήμερα και να αποχωρήσει, αφού λόγω της αγωνιστικής και εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς του είναι εκτός πλάνων του προπονητού μας Ηλία Φυντάνη.

Από σήμερα απαγορεύτηκε στον ποδοσφαιριστή να προπονείται με την ομάδα καθημερινά, αφού δημιουργεί συνεχώς προβλήματα και το συμβόλαιο μαζί του θα λυθεί με την κατάθεση προσφυγής, είτε από την ΠΑΕ ΑΕΛ είτε από αυτόν, αφού ο ποδοσφαιριστής από 5/11/2017 κάθε Πέμπτη ή Παρασκευή προσποιείται ανύπαρκτους τραυματισμούς ή ασθένειες μόλις αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι στο βασικό σχήμα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ