Facebook Pixel Sportdog.gr | ΣΟΚ για τη Γιουνάιτεντ - Αποκλείστηκε από την Μπρίστολ Σίτι παρά την... φάβα του Στιλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-12-21 00:03:00

ΣΟΚ για τη Γιουνάιτεντ - Αποκλείστηκε από την Μπρίστολ Σίτι παρά την... φάβα του Στιλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
ΣΟΚ για τη Γιουνάιτεντ - Αποκλείστηκε από την Μπρίστολ Σίτι παρά την... φάβα του Στιλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστια έκπληξη στο Λιγκ Καπ Αγγλίας (2-1) στις καθυστερήσεις!

Ο Λουκ Στιλ δεν ήταν ποτέ κάτι το εξαιρετικό ως τερματοφύλακας. Ήταν φιλότιμος, έδειξε κάποια στοιχεία σε μερικά ματς, η ψυχολογία του όμως τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να φύγει από τον Παναθηναϊκό ως αποτυχημένος. Δεν ήταν και λίγες οι φορές που έφαγε κράξιμο για τα γκολ που δεχόταν.

Αυτόν τον εαυτό του μιμήθηκε ο Άγγλος τερματοφύλακας στην αναμέτρηση της Μπρίστολ Σίτι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Λιγκ Καπ. Ο πρώην γκολκίπερ του Τριφυλλιού κλήθηκε να υπερασπιστεί τα δοκάρια της ομάδας του, η οποία προηγήθηκε των «Κόκκινων διαβόλων».

Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια χάρη στο δώρο που έκανε ο Στιλ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ζλάταν Ιμπράημοβιτς. Η μπάλα πήγε στη γωνία που έπρεπε να φυλάει, σχεδόν πάνω του, ο Άγγλος πορτιέρε όμως δεν μπόρεσε να αποτρέψει την πορεία της προς τα δίχτυα και η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1.

Παρ' όλα αυτά, η ομάδα του πέτυχε έναν απίστευτο άθλο αποκλείοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το Λιγκ Καπ, αφού νίκησε με 2-1 χάρη σε γκολ του Στιλ στο 93'!

Όσο για την Τσέλσι, απέφυγε τα... δράματα και προκρίθηκε στα ημιτελικά με νίκη 2-1 επί της Μπόρνμουθ.

 

 

Бристоль Сити - Манчестер Юнайтед. Обзор матча. Кубок английской лиги от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags