Facebook Pixel Μεγάλες ανατροπές στον Ολυμπιακό, γιατί «έφαγαν» τον Μπεν - Sportdog.gr
| 2017-12-21 13:55:00

Ανατροπές στον Ολυμπιακό - Τι γίνεται με αντι-Καπίνο και ονόματα - Γι' αυτό «έφαγαν» τον Μπεν!

Sportdog Team
Ανατροπές στον Ολυμπιακό - Τι γίνεται με αντι-Καπίνο και ονόματα - Γι' αυτό «έφαγαν» τον Μπεν!

Το ματς με τον Πλατανιά, η Νάπολι και ο... Φινμπόγκασον.

Στον Ολυμπιακό έκλεισαν χθες θετικά τις υποχρεώσεις τους για το 2017, κερδίζοντας με 0-2 τον Πλατανιά στην Κρήτη και πλέον το βάρος πέφτει στην ενίσχυση.

Μάλιστα, το χθεσινό παιχνίδι μάλλον έβγαλε και «είδηση» μεταγραφικά, καθώς η εξαιρετική εμφάνιση του Λευτέρη Χουτεσιώτη θα «ακυρώσει», όπως όλα δείχνουν, την απόκτηση τερματοφύλακα τον Γενάρη, μιας και ο νεαρός άσος έδειξε ότι μπορεί μονιμοποιηθεί στο Νο2 πίσω από τον Σίλβιο Προτό.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα ονόματα που εξακολουθούν να βρίσκονται στην επικαιρότητα για τους πρωταθλητές, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν το επόμενο διάστημα σημαντικές ανατροπές.

Η περίπτωση, για παράδειγμα, του εξαιρετικού μέσου, Ζινεντίν Μασάς, δεν έχει κριθεί επειδή γράφτηκε ότι οδεύει προς τη Νάπολι, ενώ για τον Γιάνις Σαλιμπούρ, που παραμένει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, οι πληροφορίες λένε ότι αναμένεται να πάρει μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων, κάτι που σημαίνει ότι οι Πειραιώτες δεν μπορούν να τον «χτυπήσουν», αν όντως τον θέλουν.

Πάντως, είναι ακόμη νωρίς για οριστικές εξελίξεις και, όπως σας γράφαμε και χθες, ακόμα ενδεχομένως να μην έχουν βγει στο φως οι πραγματικοί στόχοι των πρωταθλητών.

Στο μεταξύ, στον Πειραιά αναμένονται το επόμενο διάστημα και νέες αποχωρήσεις, με τον Αλμπέρτο Μποτία να είναι ένας βασικός υποψήφιος για να ακολουθήσει τον Μοχάμεντ Μπεν, όπως σας ενημερώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ.

Όσον αφορά, μάλιστα, τον επιθετικό από τις Κομόρες, φαίνεται πως υπάρχει αρκετό παρασκήνιο πίσω από την αποπομπή του, καθώς τα κριτήρια μάλλον δεν ήταν μόνο αγωνιστικά για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Τα δικαιώματα του παίκτη έχουν περάσει στο μανατζερικό γραφείο που «χρεώνεται» τα ακριβά (και αποτυχημένα) deals του Ολυμπιακού με τους Άλφρεντ Φινμπόγκασον και Γιάγκος Βούκοβιτς, κάτι που σίγουρα έπαιξε το ρόλο του, προκειμένου οι πρωταθλητές να μην μπουν στη διαδικασία συζητήσεων για νέο συμβόλαιο στον παίκτη, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν περιλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Τάκη Λεμονή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags