Facebook Pixel «Θέλω να κερδίσουμε ξανά στην Τούμπα...»
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-03 19:26:00

«Θέλω να κερδίσουμε ξανά στην Τούμπα...»

«Θέλω να κερδίσουμε ξανά στην Τούμπα...»

Η Βαλερένγκα πριν από δύο χρόνια είχε νικήσει στην Τούμπα με 1-0 και ο τεχνικός της Μάρτιν Άντρεσεν ευχήθηκε στη συνέντευξη Τύπου η ομάδα του να το επαναλάβει, αλλά με σκορ πρόκρισης...

"Δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα. Υπάρχουν ορισμένοι τραυματισμοί, επιστρέφουν κάποιοι ποδοσφαιριστές μετά το φιλικό της Δευτέρας με τη Λίβερπουλ… Γενικά, όμως, όλα φαίνονται καλά», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε ότι «εμείς θα παίξουμε όπως συνηθίζουμε να παίζουμε. Δε θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Στο ματς της Νορβηγίας ήμασταν καλοί, ελέγξαμε το ματς, είχαμε κάποιες φάσεις, δυστυχώς όμως κι ο ΠΑΟΚ είχε φάσεις κι ένα εκπληκτικό φάουλ. Εμείς συνεχίζουμε να έχουμε το πλεονέκτημα ότι βρισκόμαστε στη μέση της σεζόν στο πρωτάθλημά μας. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ θα παίξει το δεύτερο παιχνίδι του. Επίσης έχουμε κερδίσει στο παρελθόν σε αυτήν την έδρα και θέλω να το κάνουμε ξανά με ένα περισσότερο γκολ σε σχέση με την τελευταία φορά που βρεθήκαμε εδώ».

Για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί αύριο στην Τούμπα από τους χιλιάδες φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ο Άντρεσεν τόνισε: «Πολλοί από τους παίκτες μου ήταν και στο προηγούμενο ματς εδώ. Ξέρουν για το δυναμικό κόσμο του ΠΑΟΚ. Εχουν, όμως, συνηθίσει να παίζουν με κόσμο».

Πηγή: paok24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags